Tot pe drum, pe drum, pe drum. De-abia revenita de la Constanta, unde s-a deplasat fara sa mai joace, insa, meciul cu Farul deoarece FRF a amânat toate partidele programate weekendul trecut in Ligile 2 si 3 ca urmare a decesului camerunezului Ekeng, Sport Club Bacau porneste din nou spre Litoral.

Evident, nu pentru plaja, ci pentru a disputa, in sfârsit, intâlnirea cu Farul. De data aceasta, bacauanii au decis sa faca deplasarea chiar in ziua jocului.

“Nu e comod, dar nu avem ce face. Va trebui sa trecem si peste oboseala celor 1200 de kilometri parcursi- daca luam in calcul si drumul tur-retur strabatut in weekend- si peste faptul ca ne vom deplasa la Constanta miercuri, in ziua meciului. Le-am reamintit, insa, baietilor ca ne-am mai confruntat cu situatii similare pe care le-am depasit cu bine.

Sezonul trecut, am plecat tot in ziua meciului si la Suceava, si la Braila si, in ambele situatii, am obtinut victoria. Vizam un rezultat pozitiv si de data aceasta, mai ales ca avem de razbunat infrângerea cu 5-1 de pe teren propriu”, a declarat antrenorul Sport Clubului, Cristi Popovici, care se confrunta cu o singura indisponibilitate de lot: Corban, plecat cu selectionata U18 a României, in Italia.

Clasament play-off Seria I

1 Rapid Bucuresti 5 3 0 2 6-6 34p.
2 Dunarea Calarasi 5 2 2 1 11-4 31p.
3 Dacia Braila 5 2 1 2 10-7 28p.
4 Acad. Clinceni 5 2 2 1 10-9 27p.
5 SC Bacau 5 2 1 2 8-11 22p.
6 Farul Constanta 5 1 0 4 7-15 22p.

Celelalte jocuri din etapa a sasea: Dacia Unirea Braila- Academica Clinceni (ora 17.00), Dunarea Calarasi-Rapid Bucuresti (ora 18.00).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ