Sport Club Bacau- Dunarea Calarasi (sâmbata, ora 11.00, stadion “Letea”)

Au plecat din Bacau miercuri dimineata, in jurul orei opt. Dupa mai bine de sase ceasuri, jucatorii Sport Clubului erau in Constanta. La ora ceaiului intrau pe teren, luându-si revansa contra Farului: 1-0, gol Dumitriu in minutul 2.

La ora 20.00 se aflau din nou pe drum. Inapoi spre Bacau, unde au ajuns dupa miezul noptii. Joi dimineata s-au antrenat usor, dar asta nu inseamna ca nu sunt pregatiti de un nou meci greu: sâmbata, pe “Letea” vine noua lidera din Seria I a ligii secunde, Dunarea Calarasi, care miercuri a dat de pamânt cu Rapidul, scor 3-0.
“Intâlnim cea mai puternica echipa a campionatului”, a declarat antrenorul SC-ului, Cristi Popovici, care a argumentat: “Inainte de toate, Adrian Mihalcea poate oricând alcatui doua formatii de aceeasi valoare. Totodata, Dunarea este principala candidata la promovare. Mai are de disputat patru meciuri si depinde doar de ea. De ea, dar si…de noi. E clar ca vrem sa respectam competitia. Asa cum am batut Rapidul in Giulesti, tot la fel vrem sa invingem acum pe Dunarea, in fata propriului nostru public. Nu va fi usor, mai ales ca ne confruntam si cu o stare de oboseala, dar vom face tot ce depinde de noi”. Pentru jocul de sâmbata, Sport Club nu poate conta pe Corban, (aflat cu lotul national U18 in Italia), in timp ce Sahru este incert.

PUBLICITATE

Celelalte jocuri ale etapei a saptea: Rapid- Dacia Braila, Academica Clinceni- Farul. Rezultatele complete inregistrate in intermediara de miercuri: Farul- SC Bacau 0-1, Dunarea Calarasi- Rapid 3-0, Dacia Braila- Academica Clinceni 2-1.

Clasament play-off

1 Dunarea Calarasi 6 3 2 1 14-4 34p.
2 Rapid Bucuresti 6 3 0 3 6-9 34p.
3 Dacia Braila 6 3 1 2 12-8 31p.
4 Academ. Clinceni 6 2 2 2 11-11 27p.
5 Sport Club Bacau 6 3 1 2 9-11 25p.
6 Farul Constanta 6 1 0 5 7-16 22p.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ