Sport Club Bacau si-a definitivat lista meciurilor de pregatire din aceasta vara. Primul este programat sâmbata, la Târgu-Neamt, contra divizionarei C Petrotub Roman, iar pâna pe 29 august, atunci când va porni la drum campionatul ligii secunde, bacauanii vor mai disputa doua “duble”. Pe 6 si 15 august, echipa antrenata de Cristi Popovici o va intâlni pe Ceahlaul Piatra Neamt, pentru ca pe 13 si 22 sa aiba ca adversara o alta colega de serie, Rapid CFR Suceava.

Daca n-au probleme cu amicalele, bacauanii intâmpina, in schimb, dificultati in privinta lotului. Din acest punct de vedere, vara a fost foarte secetoasa pentru Sport Club. Antrenorul Cristi Popovici i-a pierdut in inter-sezon pe Petrariu, B. Rusu, Curiliuc, Vl. Pavel, Strugariu, C. Neagu, Luncanu si Cainari: aproape o echipa! Mai mult, SC-ul nu a reusit sa aduca niciun jucator.

Pâna si tentativa de a-i imprumuta, pentru jumatate de sezon, pe stoperul Belecciu si atacantul C. Matei (ambii Aerostar) a fost sortita esecului! Aerostarul si-a dat acordul in vederea unui imprumut, insa cei doi au refuzat, invocând dificultatile financiare cu care s-a confruntat divizionara B bacauana. Chiar daca Sport Club s-a pus pe picioare din punct de vedere economic, gratie proiectului de 2 milioane aprobat de Primaria Bacau in baza Legii 350/ 2005, Belecciu si Matei au preferat sa continue cu “aviatorii”, la nivelul Ligii a III-a.

PUBLICITATE

Sport Club are in pregatiri si 11 juniori (un portar si zece jucatori de câmp), din care va opri in lot sapte, pentru a face fata exigentelor de regulament, ce prevad titularizarea a minimum doi jucatori nascuti in 1996 sau mai mici in editia de campionat 2015-2016.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ