Divizionara B Sport Club Bacau a facut-o de porc la final de 2015. Spre deosebire, insa, de anii precedenti, de data aceasta bacauanii s-au ocupat de porcarii doar la propriu! Ieri dimineata, toti componentii clubului au fost invitati la baza sportiva “Letea” pentru a savura produsele culinare rezultate in urma sacrificarii unui grasun care batea bine suta de kile. “Mi s-a parut normal ca, la final de an, sa ne reunim cu totii pentru a ciocni un pahar de vin si pentru a gusta din preparatele unui porc proaspat taiat”, a declarat presedintele Sport Clubului, Cristi Ciocoiu, care a adaugat: “2015 a fost un an destul de dificil pentru noi. Sa nu se uite ca, undeva prin februarie-martie, multi ne cântau prohodul. Din fericire, am trecut peste toate neajunsurile si avem sperante ca, punând cu totii umarul, vom reusi sa urnim lucrurile astfel incât, usor-usor, fotbalul bacauan sa ajunga din nou in prim -plan”. Tot ieri, antrenorul Cristi Popovici a anuntat si lista disponbilizatilor. Astfel, Punga, Pavel, Sascau si juniorul Antim nu vor mai face parte din lotul Sport Clubului. In ceea ce-l priveste pe Grumezescu, Popovici a declarat: “Consider ca nu i-am dat suficiente sanse, asa ca va ramâne la noi”. Deocamdata, nici unul dintre jucatorii SC-ului nu si-au manifestat intentia de a parasi de buna voie clubul. Presedintele Ciocoiu a anuntat un numar de patru posibile achizitii, pe aceasta lista figurând si fostul mijlocas al FCM Bacau, Adi Gheorghiu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Echipa daca mergea pe fagasul altor echipe de ligile 1 si 2, se desfiinta. Sunt laudabile efortul si incercarea lui Cristi Ciocoiu de a restabili o echipa ce imita FCM-ul, aceasta si datorita unor “scurgeri” din buget datorate conducerii anterioare. Daca Ciocoiu ar fi avut banii din anii trecuti ai lui Goian & Stavarache, cu un antrenor ca Grigoras (cel mai tare din oras) in locul lui Tase, PROMOVA sigur, in conditiile in care Bacaul ar fi fost nevoita sa joace (si) la P-Neamt, daca nu se incerca nimic cu stadionul Central. Ceahlaul, pe locul 10 in liga 1, daca nu stiati, lua 1,5 MILIOANE de euro din televizari…

LĂSAȚI UN MESAJ