Ramasa in pana cu autocarul in drum spre Clinceni, Sport Club s-a dezlantuit pe teren, miercuri, contra Academicii: 5-1. Sâmbata, bacauanii spera sa o devanseze si pe Dacia Braila.

Sport Club Bacau poate fi oprita doar daca i se defecteaza autocarul. Si, la drept vorbind, nici macar atunci! Miercuri, echipa antrenata de Cristi Popovici a dat de pamânt cu Academica Clinceni: 5-1 in deplasare. Si asta in ciuda faptului ca, plecati spre Clinceni chiar in ziua jocului, bacauanii au ramas in drum din cauza unei pene de autocar.

Nici faptul ca au ajuns la stadion cu doar 30 de minute inainte de inceperea jocului, nici oboseala si nici utilizarea unei granituri cu mai multe rezerve (Masella, Belecciu, Grumezescu, Nemteanu) nu i-au impiedicat pe oaspeti sa ofere recital. Dupa ce gazdele au deschis scorul in min.16, prin Pham, Sport Club s-a pus pe treaba, basculând rezultatul in favoarea sa, gratie punctelor semnate de Grumezescu (’17), Dumitriu (’52), Nemteanu (’54), Adascalitei (’78) si Gheorghiu (’90).

PUBLICITATE

Dupa ce au trecut de Academica si pe teren, dar si in clasament, Vraciu si comp. spera sa o devanseze si pe Dacia Unirea Braila, contra careia vor juca sâmbata, de la ora 11.00, in penultima etapa din play-off. Si de data aceasta, problemele economice ii constrâng pe bacauani sa efectueze deplasarea in ziua partidei. “La ora 6.00, se misca roata autocarului. Speram sa nu mai avem probleme pe drum si sa ajungem la timp. Cât priveste jocul propriu-zis, il abordam la victorie, mai ales ca miza este locul 3”, a declarat antrenorul SC-ului, Cristi Popovici.

Rezultatele inregistrate in intermediara de miercuri: Academica Clinceni – SC Bacau 1-5, Farul- Rapid 0-1, Dacia Braila- Dunarea Calarasi 0-2. Programul jocurilor de sâmbata, din etapa a noua: Dunarea Calarasi- Farul, Dacia Braila- SC Bacau, Rapid- Academica Clinceni.

Clasamentul Seriei I, play-off

1 Rapid Bucuresti 8 5 0 3 8-9 40p.
2 Dunarea Calarasi 8 4 3 1 17-5 38p.
3 Dacia Braila 8 3 1 4 12-11 31p.
4 Sport Club Bacau 8 4 2 2 15-13 29p.
5 Academ. Clinceni 8 2 2 4 14-21 27p.
6 Farul Constanta 8 2 0 6 12-19 25p.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ