Divizionara B Sport Club Bacau isi incheie sâmbata stagiul de pregatire centralizata. Si il incheie cu un meci de verificare. Primul din aceasta iarna. Adversara? Concitadina Aerostar. Jocul, programat sâmbata, de la ora 11.00, se va jdisputa pe stadionul “Letea”.

“Cel putin, noi asa ne dorim, sa jucam pe «Letea». Ramâne acum de vazut si cum vor fi conditiile meteo. Noi speram, totusi, ca vremea sa tina cu noi. In caz contrar, ne vom deplasa in Serbanesti, pe terenul de la «Green Club»”, a declarat antrenorul Sport Clubului, Cristi Popovici. Contra Aerostarului, tehnicianul bacauan va rula intreg lotul avut la dispozitie in cantonament, minus Silviu Vlad, care se confrunta cu o accidentare grava la genunchi, ce il scoate din planurile SC-ului pentru sezonul de primavara.

La echipa de liga secunda va debuta sâmbata si noul venit Alex Giurgiu, un fundas de picior stâng nascut in 1992, care, dupa ce a activat la Farul, Dinamo II sau Astra, a jucat ultima data la divizionara C Performanta Ighiu. De notat ca, fata de echipa care a incheiat maxi-turul pe locul 6, la Sport Club nu se mai regasesc Lozneanu, Sascau, Punga, A. Pavel, Antim, C. Neagu si Hurdubei. La capitolul noutati, pe lânga amintitul Giurgiu, figureaza Adi Gheorghiu sI Alex Belecciu.

PUBLICITATE

De saptamâna viitoare, SC Bacau isi va intensifica seria jocurilor de verificare, urmând sa intâlneasca Ceahlaul, la Piatra Neamt, pe 10 februarie, Petrotubul Roman (pe 13, in deplasare si pe 20, acasa) si Rapidul CFR, pe 16 februarie, la Suceava.

Daca pentru Sport Club, testul de sâmbata va fi primul sustinut in intersezon, in schimb Aerostar se afla la cel de-al treilea amical. In precedentele doua meciuri de pregatire, “aviatorii” au invins cu 1-0 in deplasare pe CS Panciu si au cedat cu 0-3 la Piatra, in fata Ceahlaului. Pe lânga mai vechii accidentati Petrache, Leonte si Cristi Matei, Aerostar ii are incerti pe Chirila, Patriche si Stefan Pavel.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ