Divizionara B Sport Club Bacau isi va afla viitorul vineri, in functie de votul Consiliului Local referitor la aprobarea finantarilor nerambursabile pe Legea 350/ 2005. Fara cei 2.000.000 lei alocati de Primarie, Sport Club se va afla in imposibilitatea de a-si continua existenta.

“Asteptam cu maxim interes decizia Consiliului Local”, a declarat antrenorul echipei bacauane, Cristi Popovici, care, intre timp, a creionat un program al jocurilor de verificare dinaintea editiei de campionat ce ar urma sa inceapa pe 30 iulie. Primul meci-test al verii va avea loc sâmbata, de la ora 11.00, pe teren propriu, contra Forestei Suceava. Transformata, recent, din Rapid CFR in Foresta, gruparea suceveana are planuri mari pentru viitorul sezon chiar daca a retrogradat in Liga a III-a.

Cu un nou antrenor in persoana lui Adrian Iencsi, cu Dorin Goian in postura de viitor presedinte si cu o configuratie a lotului care include, printre altele, numele lui Marius Matei, Bogdan Rusu, Cornel Cainari, Stefan Mardare sau Andrei Cerlinca, Foresta asteapta un semn din partea FRF pentru inscrierea in campionatul ligii secunde inca din aceasta vara. Asta in conditiile in care sapte echipe de B, printre care si Sport Club Bacau, se confrunta cu mari probleme financiare care le pune in pericol inscrierea in campionat.

PUBLICITATE

“E clar ca sucevenii sunt pusi pe treaba. Personal, mi-as dori sa jucam cu Foresta si in amical, dar si in viitorul campionat de liga secunda. Asta ar insemna ca Suceava ar ramâne in Liga a II-a, iar noi ne-am putea continua activitatea”, a punctat antrenorul Sport Clubului, Cristi Popovici.

Pe lânga amicalul cu Foresta, SC Bacau mai are in plan o “dubla” cu Dacia Unirea Braila pe 13 si 16 iulie. In alta ordine de idei, la mijlocul acestei saptamâni, portarul Sport Clubului, Gabriel Andrei Ureche a fost convocat la un trial al lotului national Under 18 al României, din care face parte, ca titular incontestabil, si mijlocasul bacauan Alex Corban.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Bacaul are nevoie de sport de performanta in oras si pentru asta trebuie investiti bani in echipe si in bazele de pregatire si stadioane. Echipa de fotbal unde mai joaca meciurile, tot pe maidanul de langa podul Bistrita?….. este penibil pentru un oras resedinta de judet sa aiba o asa “baza sportiva”, sunt sate in tara asta care stau mai bine, dati-o incolo de treaba mai marilor conducatori ai acestui oras!

LĂSAȚI UN MESAJ