Cristi Popovici continua la Sport Club, pregatind meciul cu Rapid, din startul play-off-ului

Sport Club Bacau continua in play-off-ul Ligii a II-a. Si o face sub comanda antrenorului care a dus-o pâna aici: Cristi Popovici. Anuntat zilele trecute drept inlocuitorul lui Pustai pe banca Botosaniului, Popovici ramâne alaturi de Sport Club.

“Eu am spus inca de la inceput ca nu am fost cautat de nimeni din conducerea Botosaniului si ca sunt sanse foarte mari de a-mi continua activitatea aici, in Bacau”, a declarat tehnicianul care pregateste intens primul meci din play-off: cel din Giulesti, contra liderei Rapid.

PUBLICITATE

Programat vineri, de la ora 18.00 (in direct pe Digi), jocul Rapid- Sport Club se anunta drept cel mai spectaculos al etapei. Marturie sta si ultimul duel direct dintre cele doua formatii, materializat printr-un neverosimil 5-1 in favoarea giulestenilor.

“Daca scoatem din montaj golurile Rapidului, la câte ocazii am avut noi, putem spune ca am fi meritat victoria”, declara la vremea respectiva Popovici. Acum, tehnicianul bacauan este convins ca echipa sa poate repeta evolutia buna avut impotriva lidrei:

“Sper, insa, ca rezultatul sa fie altul de aceasta data. E clar, Rapid porneste ca favorita, dar noi nu avem nimic de pierdut”. Cu exceptia lui Ursu (suspendat), Sport Club conteaza pe intreg efectivul de jucatori, de astazi reintrând in programul normal de pregatire si internationalul U18, Alex Corban.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ