Viitorul Bacau nu are vacanta. Are, in schimb, priza la podium. Grupele de juniori pregatite de Giani Capusa au participat, recent, la Cupa Municipiului Toplita, de la care s-au intors cu doua medalii de bronz. Grupa de vârsta 2003 a terminat pe locul 3 dupa un parcurs de-a lungul caruia a contabilizat o singura infrângere: 1-4 cu Ceahlaul Piatra Neamt.

In rest, bacauanii au dat-o pe victorii: 2-1 cu Sporting Bacau, 4-1 cu Stiinta Toplita, 5-3 cu Atletic si 2-0 cu Viitorul Gheorghieni. La 2003, Viitorul a mizat pe urmatorul lot de jucatori: Razvan Caruntu- Dudu Toc, Andrei Gava, Andrei Ganea, Alex Sandalache, Vladut Constantinescu, Andrei Yvu, Denis Capusa, Daniel Tâmpu si Florin Cioca.

Pe pozitia a treia s-a clasat si grupa 2007, care a alternat victoriile cu infrângerile: 0-2 cu Kinder Târgu-Mures2, 3-0 cu Minerul Balan, 1-2 cu Sporting Bacau, 5-0 cu Stiinta Toplita si 1-2 cu Kinder Tg. Mures1. La aceasta categorie de vârsta, antrenorul Capusa a utilizat garnitura: Luca Chisareanu- Vladut Vrânceanu, Alex Macrea, Razvan Tataru, Matei Popa, Catalin Iancu, Razvan Ureche, Antonel Fodor, Luca Intuneric si Rares Iosub.

PUBLICITATE

“Sunt foarte multumit de evolutia copiilor, care cresc de la un turneu la altul”, a marturisit antrenorul Viitorului, Giani Capusa.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ