Victorii pe linie pentru juniorii Aerostarului de la grupa de vârsta 2006. Pustii antrenati de Vali Cioanca au câstigat prima etapa a Inter-Ligii desfasurate la Bârlad cu punctaj maxim.

In competitia organizata de FRF, “aviatorii” cei mici au trecut cu 3-1 de LPS Vaslui (marcatori: Cavaleru-2 si Miserciu), au surclasat reprezentanta gazdelor, Atletic Club Bârlad cu 6-1 (Miserciu-3, Cavaleru-2 si Paveliuc) si s-au impus cu 3-2 in meciul vedeta contra celor de la Digi Iasi gratie unei “duble” a lui Miserciu si a unei reusite semnate de Cavaleru.

De altfel, cei doi atacanti ai Aerostarului au fost si cei mai prolifici realizatori din Inter Liga, Miserciu inscriind sase goluri, iar Cavaleru cinci. Cuplul Miserciu- Cavaleru s-a repetat si in jocul de duminica, din cadrul campionatului rezervat juniorilor E, câstigat in deplasare cu 3-1 impotriva Trotusului Onesti.

PUBLICITATE

Si de data aceasta, Miserciu a realizat o dubla, Cavaleru completând lista marcatorilor.

“Chiar daca aceasta competitie a juniorilor E este rezervata coopiilor nascuti in anii 2004-2005, noi facem fata cu brio cu grupa de 2006”, a declarat Vali Cioanca, care ruleaza urmatorul lot: Vlad Sârbu, Andrei Baciu, Vlad Berdan, Rares Chitic, Robert Varga, Cosmin Paveliuc, Vlad Todirascu, Rares Miserciu, Darius Chiortea, Stefan Cavaleru, Ionut Bugaciu, Rares Dodita, Luca Agop si Dragos Mihalache.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Buna asta,cu jucatori mai mari de varsta imi dau si eu seama ca este usor sa ai si rezultate la varsta asta.Numai pacaliti fotbalul ca nu ajungeti nicaieri

  2. La Aerostar exista preocupare pt copii si juniori. Sunt mai multi antrenori dedicati acolo care se ocupa cu pasiune si pricepere de micutii fotbalisti. Felicitari

LĂSAȚI UN MESAJ