E mai mult decât o promisiune. Incepe sa devina o certitudine: la echipa de club, dar si la nationala Under 18. Mijlocasul Sport Clubului, Alex Corban traieste o primavara plina. In urma cu trei etape a fost omul meciului cu Farul, de la Constanta, pasând pentru golul de 1-1 si inscriind apoi punctul victoriei bacauane.

Joia trecuta, contra Rapidului, in Giulesti, a avut din nou o evolutie foarte buna, fiind complimentat si de comentatorii de la Digi. Mai nou, Corban incepe sa devina decisiv si la nationala Under 18. Luni, mijlocasul crescut la CSM Moinesti si transferat vara trecuta de Sport Club, a marcat unicul gol al meciului amical de la Piatra Neamt, dintre selectionatele U18 ale României si Moldovei.

Reusita care a adus victoria “tricolorilor” pregatiti de Costel Enache cu scorul de 1-0 nu a fost insa una oarecare, Alex Corban inscriind cu un sut spectaculos din unghi. Astazi, cele doua reprezentative de juniori se vor afla din nou fata in fata, pentru meciul revansa programat tot la Piatra Neamt. Iar Sport Club va avea doi reprezentanti, nu doar unul, alaturi de Corban fiind selectionat si portarul Ureche.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

 1. In ultima etapa a sezonului regulat, Rapid – Berceni, de bun simt, ar trebui sa se incheie in favoarea Rapidului. Doar daca Rapidul nu doreste sa se mai incurce cu Bacaul si sa mai plateasca arbitrii s.a.m.d., ci dimpotriva, daca vrea sa aiba punctele Berceniului in play-off, nu e imposibil sa bata Berceniul ! Bacaul poate sti daca trebuie sa forteze sau nu, deoarece Berceniul joaca cu o zi inainte, televizat. Daca nu e prea tarziu. Oricum, Berceniul a mai luat 3 puncte mocca din deplasarea la juniorii Otelului. Bacaul, in tur, a jucat in deplasare la Otelul, cu echipa standard.

 2. ”MARINARII” SUNT PROGRAMAŢI PE 31 MARTIE SĂ DEPUNĂ DOSARUL
  Farul îşi depune dosarul de licenţiere pentru Liga 1. Braşoveanu are ”frisoane” în privinţa unui criteriu foarte important pe care constănţenii trebuie să-l îndeplinească
  FC Farul este una dintre cele şase echipe ale Seriei I care va juca în play-off şi se va lupta pentru promovare, alături de Rapid Bucureşti, Dunărea Călăraşi, FC Academica Clinceni, Dacia Unirea Brăila, SC Bacău sau ACS Berceni, în cazul ultimelor două urmând a se afla după desfăşurarea etapei de la finalul săptămânii. Gruparea constănţeană îşi pregăteşte în aceste zile dosarul de licenţiere pentru Liga 1, pe care e programată să-l depună la Federaţia Română de Fotbal pe 31 martie şi pe care îl poate completa până pe 6 mai.
  Preşedintele executiv al FC Farul, Auraş Braşoveanu, a făcut declaraţii privind problemele pe care le întâmpină în alcătuirea acestui dosar.
  „Probleme sunt destul de multe, însă ele se întâlnesc, de altfel, la fiecare club de Liga a 2-a şi chiar de Liga 1. Responsabili FRF au dat declaraţii cu privire la licenţă sub aspectul că sunt foarte multe cluburi din primul eşalon care s-ar părea că vor pleca cu depunctare. Sunt pasibile de aşa ceva şi cluburile din Liga a 2-a, deci inclusiv Farul. Noi aplicăm pentru obţinerea licenţei privind participarea în Liga 1. Încercăm să îndeplinim fiecare criteriu. Singura problemă care, la acest moment, îmi dă oarecum «frisoane» este criteriul financiar, pe care, deocamdată, reuşim să-l îndeplinim într-o oarecare proporţie. Avem datorii, dar nu la fel de mari ca ale altor cluburi. FC Farul este programat să depună dosarul pe 31 martie, la ora 10.00. Documentaţia poate fi completată şi updatată până pe 6 mai“, a declarat, citat de Ziua de Constanţa, Auraş Braşoveanu.
  Din Seria I, dosarul de licenţiere ar mai trebui depus de toate echipele amintite mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ