Juniorii de la Sporting Bacau continua sa adune trofee pe banda rulanta. Sâmbata, grupa de vârsta 2004 pregatita de Florin Ganea a cucerit locul 1 la Cupa “Juniorul” de la Roznov, in ciuda faptului ca a evoluat la o categorie de vârsta superioara (2004).

Mai mult, bacauanii au incheiat competitia fara gol primit, trecând cu 3-0 de Viva Activ Buhusi, cu 2-0 de gazdele de la Roznov si cu 1-0 de Aerostar. De remarcat faptul ca titlul de cel mai bun jucator al turneului a revenit tot unui component al Sportingului: Razvan Rauta.

La La Cupa “Juniorul”, Sporting Bacau a rulat urmatorul lot de jucatori: Mihai Boca- Mario Ganea, Denis Ganea, Denis Paveliuc, Razvan Rauta, Robert Bucur, Roberto Matei, Andrei Juncu, Alex Antochi, Alex Dragone, Razvan Istrate, Mario Stroe si Razvan Rontu.

PUBLICITATE

“Tin sa precizez ca la aceasta competitie am contat si pe trei jucatori care, de regula, nu fac parte din lotul nostru: Roberto Matei, Denis Paveliuc si Andrei Juncu. Cei trei sunt antrenati de domnul profesor Codrin Mindirigiu, caruia vreau sa-i multumesc si pe aceasta cale pentru intelegere si cooperare”, a declarat Florin Ganea.

La finalul acestei saptamâni, Sporting va participa la o noua competitie, de data aceasta cu grupa de vârsta 2006-2007: Cupa “Delfinul” organizata de Academia “Gheorghe Hagi”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ