Scoala de fotbal creata de regretatul Florin Ganea isi va continua activitatea, beneficiind si de sustinerea internationalului român de la Napoli

Exista viata dupa moarte. O demonstreaza Sporting Bacau, scoala de fotbal infiintata in urma cu aproximativ trei ani de Florin Ganea. Decesul lui Ganea, survenit pe 9 septembrie, la doar 39 de ani, ca urmare a unui infarct, a socat lumea fotbalului bacauan, dar nu a blocat activitatea Sportingului.

“Daca imi mai doresc ceva de la viata este ca scoala infiintata de sotul meu sa-si continue parcursul. Pentru Florin, Sporting era ca a doua familie, iar copiii pe care ii avea ca elevi erau situati pe acelasi plan din punct de vedere afectiv cu cei doi fii ai nostri, Denis si Mario”, a declarat pentru “Desteptarea”, Andreea Ganea, care a marturisit si ce anume a determinat-o sa duca mai departe munca sotului sau: “Increderea si sustinerea parintilor.

«Noi dorim ca Sporting sa continue, iar copiii nostri sa-si desfasoare activitatea aici ca si pâna acum», mi-au spus cu totii. Atitudinea lor m-a coplesit, pur si simplu, si m-a convins ca trebuie sa continuam, in amintirea lui Florin”. Un alt sprijin important si emotionant, totodata, a venit din partea fundasului central al nationalei, Vlad Chiriches. Bacauan de origine, Chiriches discutase, recent, cu Florin Ganea despre o colaborare de la distanta in ceea ce priveste activitatea Sportingului.

“Dupa decesul sotului meu, am vorbit la telefon cu Vlad, care s-a aratat foarte deschis, spunându-mi ca putem conta pe sprijinul sau. Când va reveni in Bacau, ne vom intâlni si vom discuta mai in amanunt despre ce se poate face. Probabil ca, daca timpul ii va permite, Vlad va veni si la un antrenament al Sporingului. Florin imi spunea mereu cât de important ar fi pentru copii sa se intâlneasca si sa schimbe câteva pase cu un fotbalist de valoarea lui Chiriches”, a precizat Andreea Ganea.
Pâna atunci, Sporting Bacau si cei aproximativ 70 de copii legitimati aici merg mai departe. Sub comanda antrenorilor Marian Tanasa si Florin Petcu. Si in amintirea celui care a fost profesor Florin Ganea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Multa bafta! Dumnezeu sa fie alaturi de familia lui si sa o ajute sa duca acest vis mai departe,sa le dea putere sa treaca peste aceasta grea incercare la care viata I-a supus !

LĂSAȚI UN MESAJ