Un nou rezultat de prim-plan pentru juniorii legitimati la Sporting Bacau. Grupa de vârsta 2007, antrenata de Florin Ganea a cucerit argintul la turneul international “Cupa Vrancea”, desfasurat la finalul saptamânii trecute, la Focsani.

In grupa, bacauanii au pierdut cu 1-2 in fata Otelului Galati si au trecut cu 3-0 de Kinder Braila si 3-1 de Juniorul Bucuresti, pentru ca in semifinale sa o invinga cu 2-1 pe Bucovina Suceava. In finala, Sporting s-a reintâlnit cu invinsa sa din grupa, Juniorul Bucuresti, in fata careia a pierdut, insa, la loviturile de departajare, dupa ce la sfârsitul timpului regulamentar, scorul era egal, 1-1.

“Copiii au avut o comportare foarte buna, iar rezultatele stau marturie”, a declarat Florin Ganea, care a rulat urmatorul lot: George Florea- Luca Budau, Matia Popescu, Mihai Bucur, Stefan Oancea, Stefan Lazar, Ianis Huiban, Rares Tatomir, Stefan Mocanu, Darius Mihalcea si Matei Rauta. Merita notat faptul ca Luca Budau a fost declarat cel mai bun jucator al competitiei.

PUBLICITATE

La “Cupa Vrancea”, Sporting a deplasat si grupa 2004, care, in formula Mihai Boca, Razvan Istrate, Stefan Popa, Mario Ganea, Denis Ganea, Alex Antochi, Razvan Rauta, Robert Bucur, Mihnea Lungu, Adrian Paduraru si Razvan Rontu a inregistrat urmatoarele rezultate: 1-1 cu Vointa Odobesti, 0-1 cu CSMS Iasi, 0-0 cu Zimbrul Chisinau si 0-5 cu Juniorul Bucuresti, câstigatoarea competitiei si la aceasta grupa de vârsta.

In acest week-end, Sporting Bacau va participa la Cupa Municipiului Suceava, pentru ca in intervalul 18-21 iunie sa evolueze la Cupa Delfinul organizata de Academia Gheorghe Hagi.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. D-le Ganea…Oancea Stefan si Rares Tatomir nu sunt nascuti in 2006?Nu mai pacaliti d-le competitiile si parintii pt rezultatele mincinoase!!!!Sa vafie rusine!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ