Cresc sansele ca Bacaul sa gazduiasca, incepând din 2016, Centrul Regional de Excelenta la Fotbal rezervat celor mai buni jucatori nascuti in 2001.

In saptamâna premergatoare meciului cu Finlanda, din preliminariile Euro 2016, surse autorizate din cadrul Primariei Bacau dadeau ca sigura vizita presedintelui FRF, Razvan Burleanu la Baza Sportiva “Lucretiu Avram”, acolo unde ar urma, de altfel, sa functioneze Centrul Regional de Excelenta.

Programul incarcat al lui Burleanu a dus la contramandarea vizitei, insa intentia FRF de a crea acest Centru in Bacau capata un contur din ce in ce mai pronuntat.

Astfel, miercuri dimineata, conducerea Federatiei a solicitat AJF Bacau pregatirea unui teren de joc pe care sa se desfasoare, pe 18 si 19 noiembrie, o actiune de selectie in cadrul careia sa fie testati cei mai talentati fotbalisti nascuti in 2001, susceptibili de a fi cooptati in programul Centrul Regional de Excelenta.

Teoretic, aceasta actiune reprezinta un pas in plus in colaborarea dintre FRF si autoritatile locale pentru crearea Centrului Under 15 in Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ