Sporting Bacau, grupare infiintata de regretatul Florin Ganea, este una din favoritele "Cupei de Iarna"

Peste exact doua saptamâni, Bacaul va gazdui un puternic turneu de sala rezervat echipelor de fotbal formate din copii nascuti in 2005 si mai mici. Pe 10 si 11 februarie, adica in saptamâna de vacanta a elevilor din cursul primar, la Sala “Orizont” se va desfasura prima editie a “Cupei de Iarna”.

Organizata de Asociatia Judeteana de Fotbal, competitia va reuni la start 12 echipe din judet: CSS Onesti, CSM Moinesti, Athletic Comanesti, Viitorul Nicolae Balcescu, AS Lupte Saucesti, Viitorul Curita, Viva Activ Buhusi, Sport Club Bacau, FC Bacau, Sporting Bacau, Aerostar si Viitorul Bacau. Echipele participante vor fi impartite in doua grupe de câte sase, care isi vor desfasura meciurile in sistem campionat, primele doua clasate din fiecare grupa urmând sa se infrunte in semifinale si, ulterior, in finala mare, respectiv finala mica. Sponsorii competitiei sunt societatile Glencora si Demeco, care vor oferi premii constând in echipament sportiv.

“Prezenta la «Cupa de Iarna» este gratis; echipele nu vor trebui sa plateasca nici taxa de sala, nici de participare si nici baremuri de arbitraj. Este o competitie gândita exclusiv in beneficiul copiilor, ca o repetitie in vederea reluarii campionatului de juniori E”, a precizat presedintele AJF Bacau, Cristi Sava, care spera ca acest turneu de sala sa devina o constanta in calendarul competitional.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ