La toate meciurile de acasa, juniorii D ai Sport Clubului tin un moment de reculegere in memoria lui Florin Ganea. Foto: Ioan Bisca.

Duminica, la meciul cu Sporting, juniorii D ai Sport Clubului s-au prezentat pe teren cu tricouri inscriptionate in memoria fostului fotbalist si antrenor bacauan

Gest emotionant duminica, pe “Letea”, la partida dintre Sport Club Bacau si Sporting Bacau, din cadrul campionatului rezervat Juniorilor D. La initiativa antrenorului Codrin Mindirigiu, juniorii Sport Clubului s-au prezentat pe teren cu tricouri inscriptionate in memoria fostului fotbalist si antrenor bacauan, Florin Ganea, rapus luna trecuta de un infarct, la doar 39 de ani.

“Nu te vom uita, Florin Ganea”, era mesajul scris pe tricourile purtate de jucatorii SC-ului, dar si de antrenorul Mindirigiu. Gestul a fost cu atât mai tulburator, cu cât in echipa Sportingului care a infruntat duminica Sport Clubul s-au aflat si cei doi fii gemeni ai lui Florin Ganea, Denis si Mario. Dupa momentul de reculegere tinut inaintea fluierului de start, juniorii SC-ului si-au scos tricourile dedicate celui care a evoluat de 233 de ori pe scena primei ligi si le-au oferit jucatorilor de la Sporting.

Antrenorul Codrin Mindirigiu a inmânat tricoul sau sotiei lui Florin Ganea, Andreea, prezenta si ea duminica, la meci. “Am fost prieten cu Gica, asa cum ii spuneam cu totii lui Florin si i-am respectat foarte mult munca si activitatea de antrenor. La toate meciurile sustinute de noi acasa, am tinut un moment de reculegere in memoria sa, iar acum, la aceasta confruntare directa cu cei de la Sporting, prima de la disparitia lui Gica, am decis sa ne prezentam cu aceste tricouri”, a explicat prof. Mindirigiu. “Gestul celor de la Sport Club ne-a miscat foarte mult. Pur si simplu, ne-a lasat fara cuvinte”, a marturisit antrenorul Florin Petcu, cel care, alaturi de Marian Tanasa, va duce mai departe munca lui Florin Ganea la Sporting.

Ca un amanunt, sa notam ca jocul s-a incheiat cu victoria Sport Clubului, cu 3-1, golurile fiind marcate de Filip Belciu (2 ) si Andrei Juncu, respectiv Razvan Rauta. La drept vorbind, insa, toti au fost câstigatori duminica, pe “Letea”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Felicitari pentru gestul frumos facut in memoria lui Gica Ganea,Un om de nota 10 un tata de nota 10 un familist de nota 10 si un fost fotbalist de nota 10 ,care era in stare sa-si de-a sufletul pe teren,Dumnezeu sa-l odihneasca!!!!!Dl Mindirigiu si gestul dumneavoastra este de nota 10,Se vede ca a-ti avut de unde primi o educatie de nota 10,FELICITARI!!!!!!1

LĂSAȚI UN MESAJ