Grupele 2005 si 2006 ale FC Bacau au impresionat la primul lor turneu international, desfasurat in Bulgaria

Buni in tara, buni si in strainatate. La primul lor turneu international, intreprins la finalul saptamânii trecute, in Bulgaria, grupele de vârsta 2005 si 2006 ale FCM Bacau au lasat o placuta impresie. Rezultatele inregistrate de bacauani la Junior’s Cup Izida stau marturie. Astfel, grupa 2005, antrenata de Cristi Haisan a incheiat pe locul 4, dupa ce a pierdut finala mica la lovituri de departajae, in timp ce grupa 2006, pregatita de Vasile Jercalau s-a clasat pe locul 5, in ciuda faptului ca nu a pierdut niciun meci!

“Am lasat o impresie buna, iar acesta este lucrul cel mai importan. Ma bucur ca am intâlnit adversari de calibru, iar meciul cu Academia Hagi a fost unul de afis”, a declarat Cristi Haisan. “Echipa noastra creste de la o zi la alta. Faptul ca nu am pierdut niciun meci ne bucura, insa ceea ce ne intereseaza este jocul; nu suntem vânatori de rezultate”, a afirmat Vasile Jercalau.

Lotul FCM Bacau, grupa 2005: Robert Haisan, Bogdan Bercovici, Bryan Cadar, Stefan Mihaila, Denis Sumanaru, Patrick Galatanu, Traian Ciubotaru, Marian Pruteanu, Lucas Mihaila, Tudor Antohi, Emanuel Tomita, Stefan Ciuchi.

Rezultatele din grupa: cu 2-0 cu Dunav Ruse, Bulgaria (marcatori: St. Mihaila, Sumanaru), 2-2 cu Academia Gheorghe Hagi (Ciubotaru, Pruteanu), 1-1 cu Cerno More Varna, Bulgaria (Sumanaru). Semifinale: 1-5 cu Scoala de Fotbal “Toni Dobos”. Finala mica: 1-1, 4-5 dupa executarea loviturilor de departajare cu Farul Constanta.

Lotul FCM Bacau, grupa 2006: Dragos Mireanu- David Paval, Florin Mihaila, David Paduraru, Daniele Dumitru, Tudor Belciu, Denis Jadev, Radu Paun, Nicholas Horvat si Robert Nutu. Rezultatele din grupa: 5-2 cu Steaua Noua Generatie (marcatori: Mihaila-3, Horvat si Dumitru), 1-1 cu Juniorul Bucuresti (Horvat), 2-2 cu Dobrudja Dobrici, Bulgaria (Belciu si Dumitru). Clasati pe locul 2 in grupa, bacauanii au fost dezavantajati de regulament, fiind nevoiti sa joace pentru locuril 5-6, invingând-o cu 3-0 pe Farul Constanta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ