Juniorii Viitorului Bacau isi continua sirul participarilor competitionale. Si, totodata, seria reusitelor; colective sau individuale. Recent, la “Memorialul Sandrino Gherine”, desfasurat la Câmpulung Moldovenesc, mijlocasul Viitorului, Cristian Fodor a fost declarat cel mai bun jucator al intregului turneu.

“Nu este prima distinctie individuala cu care este recompensat Fodor”, a punctat antrenorul Viitorului, Giani Capusa. La competitia de la Câmpulung, bacauanii au participat cu grupa 2007, clasându-se pe locul 7 din 20 de echipe, cu un bilant de doua victorii (3-1 cu Vatra Dornei si 2-0 cu LPS Piatra Neamt) si doua infrângeri: 0-2 cu Atletico Vaslui si 1-3 cu finalista turneului, LPS Suceava.

“Copiii s-au descurcat foarte bine si, cu putina sansa, urcam mai sus in clasament”, a declarat Giani Capusa, care a utilizat urmatorul lot: Eduard Agachi, Cristian Fodor, Luca Intuneric, Alex Macrea, Matei POpa, David Varga, Andrei Abrudan, Daniel Florea si Catalin Iancu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ