Sunt cei mai mici, dar si cei mai tari. Componentii grupei de vârsta 2008 a FC Bacau si-au trecut in cont un nou succes. Unul de prim-plan. Echipa antrenata de Radu Ciobanu a cucerit “Cupa Juniorului” desfasurata weekendul trecut, la Bucuresti. Bacauanii au disputat cinci meciuri fara a cunoaste infrângerea. Cu doua remize si o victorie in grupa, FC Bacau s-a calificat in semifinale, unde a trecut cu 2-0 de gazdele de la Juniorul, pentru ca in finala sa o zdrobeasca pe Otelul Galati, cu 4-1.

“A fost un turneu de un nivel foarte bun, la care au participat si multe echipe din strainatate. Pustii nostri au demonstrat ca isi intra mai greu in mâna, dar, odata ce trec peste emotii, nu le sta nimeni in cale”, a declarat Radu Ciobanu, care a utilizat urmatorul lot de jucatori: Tudor Cosa, Tudor Ercuta, Bita Axinte, Tudor Gabureanu, Robert Popa, Mario David, Rares Morosanu si Cassius Ndoci.

Rezultate: 2-2 cu Dunav Ruse (pentru FC Bacau au marcat Gabureanu si Popa), 1-1 cu Coltea Brasov (David), 5-2 cu Academia Voluntari (David-2, Popa-2, Ndoci) in grupa, 2-0 in semifinale cu Juniorul Bucuresti (David si Popa) si 4-1 in finala cu Otelul Galati (David, Gabureanu-2 si Ndoci). Luna aceasta, FC Bacau urmeaza sa participe si la Cupa “Mos Craciun” de la Suceava.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ