Elevii lui Radu Ciobanu si Marius Dobos au cucerit argintul la cea de-a saptea editie a Cupei “Mihai Ivancescu”, de la Brasov

Competitia si medaliile pentru FC Bacau. De data aceasta, lovitura au dat-o componentii grupei 2008 a clubului fondat in urma cu un an de Cristi Ciocoiu. La finalul saptamânii trecute, echipa antrenata de Radu Ciobanu a cucerit argintul la cea de-a saptea editie a Cupei “Mihai Ivancescu”, de la Brasov.

“Turneul a fost foarte bun, reunind la start echipe cu pretentii. Am fost foarte aproape de a lua aurul, insa avem timp sa urcam si pe prima treapta a podiumului. Copiii au aratat ca se poate si asta imi da sperante pentru viitor”, a declarat Radu Ciobanu, care s-a bazat pe urmatorul lot de jucatori: Tudor Cosa- Tudor Ercuta, Tudor Gabureanu, Tudor Axinte, Cassius Ndoci, Denis Apostu, Rares Morosanu si Mario David. O alta satisfactie de prim-plan a fost desemnarea lui Cassius Ndoci drept cel mai bun jucator al intregii competitii.

PUBLICITATE

Rezultatele inregistrate de grupa 2008 a FC Bacau: 2-1 cu Sc. de Fotbal Demian Sibiu (au marcat pentru bacauani Tudor Axinte si Mario David), 1-0 cu FC Brasov (Axinte), 4-0 cu Bucegi Râsnov (David-2, Axinte si Ndoci), toate in grupa, 2-1 cu Junior Brasov in “sferturi” (Ndoci si Gabureanu), 1-1 si 4-3 dupa loviturile de departajare cu FC Brasov in semifinale (Gabureanu-2, Ndoci si Axinte) si 0-2 cu FC Benta in finala.

La Brasov, FC Bacau a participat si cu grupa de vârsta 2007, care s-a situat pe locul 5, cu un bilant de patru victorii si doua infrângeri. “Am aratat ca o echipa cu toate ca am intâlnit si advesari cu o experienta superioara noua. Cel mai important este ca acesti copii minunati au aratat ca au puterea sa revina chiar si atunci când au pierdut in fata celei mai frumoase echipe, FC Voluntari”, a afirmat Vasile Jercalau, care a deplasat urmatorul efectiv: Alexandru Munteanu- Dragos Bordeianu, Paul Enea, Lorin Oprea, Aaron Munteanu, Madalin Munteanu, Matei Afemei, George Codreanu, Andrei Lapusneanu si Alessio Morosanu.

Rezultate inregistrate de grupa 2007 a FC Bacau: 0-2 cu Petrolul 95, 4-1 cu FC Brasov II (pentru bacauani au marcat: A. Munteanu, M. Munteanu, Morosanu si Enea), ambele meciuri in grupe; 0-4 cu FC Voluntari in “optimi”; 1-0 cu FC Brasov II (Bordeianu) si 1-0 cu Steagul Rosu (M. Munteanu) in turneul V-VIII.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ