Grupa 2006 a FC Bacau si-a adjudecat Cupa E- On desfasurata la finalul saptamânii trecute, la Târgu-Mures. In drumul spre finala câstigata cu 2-0 contra celor de la ACS Kinder, elevii lui Serban Neamtu au trecut, in ordine, de Derby Bucuresti (scor 3-0), Victoria Constanta (3-0), ACS Kinder I (2-2), Unirea Ruginoasa Iasi (2-1) si Atletic Kids (3-2).

Luca Chisareanu a fost desemnat cel mai bun portar al turneului, in timp ce Nicholas Horvat a fost premiat in calitate de cel mai bun jucator al competitiei. FC Bacau a mizat pe Luca Chisareanu, George Florea, Rares Gherasim, David Paduraru, Bogdan Bacalu, Nicholas Horvat, Daniele Dumitru, Gabriel Paun, Luca Intuneric, Antonel Fodor, Stefan Oancea, Rares Tatomir si Stefan Andries.

La aceeasi competitie, grupa 2008 a FC Bacau s-a clasat a opta, dupa un parcurs meritoriu: 3-3 cu Steaua Bucuresti, 3-2 cu Kinder, 4-1 cu ACS Tâmpa, 2-1 cu FC Danut Coman, 1-5 cu Luceafarul Cluj, 2-3 cu Academia Gheorghe Hagi, 1-1 si 0-1 la penalty-uri cu ASA Târgu-Mures. La aceasta grupa de vârsta, Radu Sascau a utilicat lotul: Tudor Cosa, Cassius Ndoci, Tudor Gabureanu, Robert Popa, Tudor Ercuta, Matei Chisareanu, Tudor Axinte, Rares Morosanu, Denis Apostu si George Radeanu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ