Invingatoare a celei de-a patra editii a Cupei Play la categoria de vârsta 2006, FC Bacau s-a remarcat si la intrecerile rezervate grupelor 2007 si 2008. La 2007, micutii fotbalisti antrenati de Serban Neamtu si-au adjudecat trofeul, in timp ce la 2008, FC Bacau s-a clasat pe locul al treilea. Mai mult, “alb-rosiilor” le-au revenit si o serie de premii individuale.

Astfel, la 2007, Luca Chisareanu a fost recompensat cu titlul de cel mai bun portar, iar Serban Neamtu a fost declarat cel mai inspirat antrenor, in timp ce la 2008, Rares Morosanu a primit premiul rezervat celui mai tehnic jucator. Competitia gazduita de baza sportiva “Play” va continua in acest weekend cu grupele mici de vârsta.

Rezultatele inregistrate de FC Bacau 2007:

In grupa: 4-1 cu Atletic Bârlad, 3-0 cu Real Junior Vaslui, 3-1 cu LPS Vaslui “Rosu”.

In semifinala: 3-0 cu Viva Activ Buhusi.

In finala: 0-0 si 3-2, dupa executarea penalty-urilor, cu Didi Junior Iasi.

Lotul de jucatori: Luca Chisareanu, George Florea, Mattia Popescu, Dragos Bordeianu, Razvan Tataru, Mihai Bucur, Paul Ene, Ianis Huiban, Rares Iosub, Lorin Oprea, Madalin Munteanu.

Rezultate inregistrate de FC Bacau 2008:

In grupa: 7-1 cu Atletic Club Bârlad, 4-0 cu LPS Vaslui “Rosu”, 0-5 cu Real Junior Vaslui.

In semifinala: 3-3, 4-5 dupa executarea penalty-urilor, cu CSMS Iasi.

In finala mica: 3-0 cu LPS Vaslui “Verde”.

Lotul de jucatori: Tudor Cosa, Tudor Gabureanu, Tudor Axinte, Cassius Ndoci, Rares Morosanu, Robert Popa, Matei Chisareanu, Denis Apostu, Tudor Ercuta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ