Echipele de juniori ale FC Bacau isi continua seria participarilor la turnee. Si, implicit, clasarile pe podium. In urma cu doua saptamâni, grupa de vârsta 2009 s-a pozitionat a doua la Cupa”Pro Sport” de la Focsani, pentru ca weekendul trecut, echipa formata din fotbalisti nascuti in 2006 sa câstige cea de-a treia editie a Cupei Play gazduita de baza sportiva cu acelasi nume de la Sarata. “Am mai spus-o si tin sa o repet: rezultatele nu sunt prioritare pentru noi. Ele vin ca o consecinta a jocului bun, in constanta crestere, al echipelor pe care le pregatim. Tin sa remarc, insa, dorinta de victorie din ce in ce mai mare a jucatorilor nostri si faptul ca, pe lânga rezultatele la nivel de echipa, punctam si in ceea ce priveste premiile individuale”, a declarat antrenorul coordonator Radu Ciobanu.

Cupa “Pro Sport”, Focsani

Rezultate FC Bacau, grupa 2009: 1-1 cu Steaua Noua Generatie, 5-0 cu Kids 09 Focsani, 4-0 cu Pro Sport 1 Focsani, 0-2 cu Otelul Galati (in grupa). Semifinale: 2-2 si 5-3 (dupa loviturile de la 7 metri) cu Didi Junior Iasi. Finala mare: 0-4 cu Otelul Galati.

PUBLICITATE

Rezultate FC Bacau, grupa 2010: 5-1 cu Pro Sport 2 Focsani, 0-4 cu Soimii Galati, 0-8 cu Didi Junior Iasi, 0-5 cu Real Vaslui. Lot de jucatori FC Bacau 2009-2010: Stefan Ardeleanu, Stefan Apostica, David Chiriches, Stefan Acatrinei, David Spiridon, Albert Talpig, Rares Ungureanu, Luca Neaga, Matei Barbu, Alexandru Simionica, Denis Miron, Vasco Axinte, Mario Babuta, Luca Popoiu, Mateo Dumea, Eric Pârâiac, Matei Dudau, Patrick Axinte, Marian Gavril, Mihai Chiscop, Tudor Cosa. Antrenori: Radu Sascau, Marius Dobos si Mihai Voicu.

Cupa “Play”, Sarata

Rezultate FC Bacau, grupa 2006: 3-5 cu Ceahlaul Piatra Neamt, 4-1 cu Didi Junior Iasi, 7-3 cu Athletic Bârlad (in grupa). In semifinale: 2-2 si 4-3 (dupa loviturile de departajare) cu Viitorul Buzau. Finala mare: 0-0 si 4-3 (dupa loviturile de la 7 metri) cu Unirea Rugionasa.

Premii individuale: Luca Chisareanu- cel mai bun portar al turneului; Tudor Belciu- cel mai bun jucator al turneului; Serban Neamtu- cel mai bun antrenor.

Lot de jucatori FC Bacau 2006: Luca Chisareanu, Dragos Mireanu, Tudor Belciu, Robert Nutu, David Paduraru, Nicholas Horvat, Daniele Dumitru, Florin Mihaila, Gabi Paun, Stefan Andries. Antrenor: Serban Neamtu.

Rezultate FC Bacau, grupa 2007: 1-1 cu Unirea Ruginoasa, 0-5 cu CSS Botosani, 0-4 cu Pro Sport Focsani.
Lot de jucatori FC Bacau 2007: Luca Chisareanu, Dragos Bordeianu, Madalin Munteanu, Paul Ene, Cassius Ndoci, Robert Popa, Tudor Gabureanu, Tudor Axinte.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ