Un nou trofeu in vitrina copiilor de la FC Bacau. De data aceasta, la categoria de vârsta 2006. Echipa antrenata de Serban Neamtu si-a adjudecat, in urma cu câteva zile, cea de-a sasea editie a Cupei “Play”, competitie gazduita de baza sportiva cu acelasi nume.

Cu exceptia primului meci din grupa, incheiat la egalitate, 2-2, cu Dumbravita, FC Bacau a câstigat toate celelalte jocuri disputate: 4-1 cu LPS Vaslui si 5-1 cu Sportul Onesti, in grupa, 4-1 cu Didi Junior iasi, in semifinale si 2-1 cu LPS Vaslui, in finala.

Lotul bacauanilor a fost compus din: Luca Chisareanu, Tudor Belciu, Nicholas Horvat, Daniele Dumitru, Florin Mihaila, David Paduraru, Robert Nutu, Gabriel Paun, Rares Gherasim, Stefan Oancea, Bogdan Bacalu, Rares Tatomir si Darius Pintilie.

PUBLICITATE

Weekendul recent incheiat, FC Bacau a participat la Cupa Play si cu grupele de vârsta 2007 si 2008, ale caror rezultate le vom publica pe parcursul acestei saptamâni.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ