Aplauze pentru cei mai mici campioni ai judetului! Mici ca vârsta, juniorii E de la Sport Club Bacau sunt, in schimb, mari pe teren, parcursul lor din campionat fiind unul de nota 10.

Calificati la “zona” de la Piatra Neamt, elevii lui Serban Neamtu si Radu Ciobanu au fost la un pas de a accede la turneul final al Campionatului National, fiind invinsi in ultimul act cu 1-0 de LPS Suceava.

Sâmbata, in pauza meciului de liga secunda dintre SC Bacau si Rapid, micutii campioni au fost premiati de presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, Cristi Sava, pentru titlul cucerit si au fost ovationati la scena deschisa din partea inimoasei galerii a Rapidului.

PUBLICITATE

Iata lotul de jucatori cu care Sport Club s-a laureat campioana judeteana la juniori E: Bryan Cadar, Luca Chisareanu, Marian Pruteanu, Tudor Antohi, Traian Ciubotaru, Tudor Belciu, Denis Sumanaru, Emanuel Tomita, Nicholas Horvat, Rares Bordeianu, Lucas Mihaila, Alberto Popa, Stefan Ciuchi, Antonio Acatrinei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ