Aflati la prima lor participare la o competitie cu pretentii precum Cupa Municipiului Suceava, desfasurata week-end-ul recent incheiat, juniorii Aerostarului nascuti in 2004 si 2005 au facut o figura frumoasa.

“Aviatorii” pregatiti de Vali Cioanca s-au pozitionat pe locul 5, cu un bilant de doua victorii si tot atâtea infrângeri. “Ceea ce ne-a interesat cel mai mult a fost luarea de contact cu un asemenea turneu, care a reunit la start un numar foarte mare de echipe si care s-a impus printr-o organizare ireprosabila.

Sunt foarte multumit de debutul pustilor si sunt convins ca experienta pe care au acumulat-o la o asemenea competitie le va fi foarte folositoare. Am avut in componenta si jucatori nascuti in 2006 si chiar in 2007, pe care i-am aruncat in lupta cu succes. Tin sa multumesc conducerii clubului pentru intregul sprijin, dar si fostului meu elev, Octav Olaru, care ne-a oferit un set de echipament special pentru Cupa Municipiului Suceava”, a declarat antrenorul antrenorul Vali Cioanca.

PUBLICITATE

Lotul Aerostarului: Andrei Bezan, Kevin Balan (cel mai tânar participant, fiind nascut in 2007), Ovidiu Burghelea, Antonio Rusu, Darius Ciocea, Stefan Cavaleru, Rares Miserciu, Andrei Nistor, Andrei Dragan, Mihnea Stefanescu, Stefan Popa, Marius Olteanu, Celino Ardeleanu si Raul Vântu.

Rezultate “aviatorilor” la Cupa Municipiului Suceava: 4-1 cu LPS Suceava (marcatori: Vântu 2, Olteanu si Popa), 5-2 cu CSS Botosani (Olteanu 2, Popa, Vântu si Balan), 2-3 cu Sc. Sp. Sculeni- Republica Moldova (Vântu si Olteanu) si 0-3 cu CSM Pascani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ