Pustii de la FC Bacau cresc bine si frumos. Si o fac in ritmul victoriilor. Ultimul succes a fost inregistrat in perioada 24-27 iunie, la Brasov, acolo unde grupa de vârsta 2007 a cucerit aurul la Cupa “Mihai Ivancescu”.

Micutii fotbalisti antrenati de Serban Neamtu au sustinut sapte partide dintre care au câstigat sase si au remizat doar una, prima din grupa: 2-2 cu FC Voluntari. In rest, victoriile au curs ca boabele la moara: 10-0 cu FC Coltea, 2-1 cu FC Brasov, 2-1 cu ACS Tâmpa, 4-0 cu CSS Brasovia (in grupa), 1-0 cu Academia Viitorul Pitesti (in semifinale) si 2-1 cu FC Voluntari, in finala. In plus, FC Bacau si-a trecut in cont si o distinctie individuala, Luca Chisareanu fiind desemnat cel mai bun portar al turneului. Antrenorul Serban Neamtu a rulat urmatorul lot: Luca Chisareanu, Mattia Popescu, Dragos Bordeanu, Razvan Tataru, Mihai Bucur, Cassius Ndoci, Paul Ene, Rares Iosub, Madalin Munteanu si Lorin Oprea.

O prestatie buna a avut-o si grupa de vârsta 2009 a clubului bacauan care a incheiat turneul de sub Tâmpa pe locul 4. Echipa antrenata de Radu Sascau a trecut in grupa cu 3-0 de FC Brasov, cu 2-0 de Bucegi Râsnov 2 si cu 4-0 cu ASC Tâmpa, fiind invinsa cu 4-0 de Junior Brasov. In “sferturi”, FC Bacau a avut câstig de cauza cu 3-0 in fata Brasovului, pentru ca in semifinala cu Bucegi Râsnov 1 sa remizeze, 0-0 si apoi sa piarda la penalty-uri, cu 2-3. Finala mica, disputata in fata celor de la FC Brasov, a fost pierduta cu 0-2. Lotul rulat: Alexandru Simionica, Stefan Acatrinei- Patric Axinte, Eric Pârâiac, Denis Miron, Mihai Chiscop, Ianis Oancea, Matei Dudau si Luca Popoiu.

In acest weekend, FC Bacau participa la un turneu international in Bulgaria, la Albena, cu grupele de vârsta 2005 si 2006.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ