Clasati pe locul 5 la Cupa Municipiului Suceava, juniorii Aerostarului au urcat pe podium la Cupa “Juniorul” desfasurata sâmbata, la Roznov. Desi au participat la grupa de vârsta 2003-2004 cu o echipa alcatuita din juniori nascuti intre 2004 si 2007, “aviatorii” antrenati de Vali Cioanca s-au clasat pe locul 3, cu o victorie si doua infrângeri.

Invingatoare cu 2-0 contra celor de la Activ Buhusi gratie golurilor marcate de Mark Tabacaru si Raul Vântu, Aerostar a pierdut cu 2-0 in fata gazdelor de la Bradul Roznov si a fost invinsa la limita, cu 1-0, de câstigatoarea turneului, Sporting Bacau.

O alta satisfactie a Aerostarului este ca jucatorul sau, Vladut Berdan a fost premiat in calitate de cel mai bun portar al competitiei. “A fost un turneu reusit, iar participarea constanta la competitii sporeste increderea, dar si motivatia jucatorilor.

PUBLICITATE

Cu ajutorul conducerii clubului noi vom continua seria participarilor la astfel de turnee”, a declarat antrenorul Vali Cioanca. La Roznov, bacauanii au rulat urmatorul lot de jucatori: Andrei Berdan, Kevin Balan, Antonio Rusu, Darius Chioncea, Stefan Cavaleru, Rares Miserciu, Andrei Nistor, Mihnea Stefanescu, Stefan Popa, Marius Olteanu, Alexandru Popovici, Petrica Birgu, Rares Stan, Celino Ardeleanu si Raul Vântu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ