Bacaul a gazduit in weekendul recent incheiat una dintre principalele competitii ale verii destinate fotbalului juvenil. Cupa “Aerostar”, organizata de clubul sportiv cu acelasi nume, s-a derulat pe sase terenuri ale bazelor sportive “CS Aerostar” sI “Letea” si a reunit la start nu mai putin de 68 de echipe care s-au infruntat la sase categorii de vârsta. Participarea consistenta, calitatea meciurilor, importanta si diversitatea premiilor au facut ca turneul, prins de CS Aerostar si in proiectul de finantare nerambursabila aprobat de Consiliul Local Bacau in acest an, sa constituie o adevarata reusita.

“Pentru noi, ca organizatori, a fost o mare bucurie sa vedem la lucru o mie de copiii, multi dintre ei impresionând prin calitatile fotbalistice. A fost o mare desfasurare de forte deoarece nu este usor de organizat o competitie de o asemenea anivergura, insa, cu ajutorul celor din jur, inclusiv al voluntarilor, totul a decurs foarte bine”, a declarat presedintele CS Aerostar, Doru Damaschin, care a tinut sa adauge:

“Reversul medaliei il constituie rezultatele echipelor bacauane, care au fost intrecute de formatii din Braila, Vaslui, Ruginoasa, Suceava sau Focsani. Chiar daca la acest nivel de vârsta prioritara este calitatea jocului, totusi, rezultatele inregistrate in compania unor centre fotbalistice mai slab cotate, ar trebui sa ridice un semn de intrebare in privinta instruirii copiilor nostri. E un semnal de alarma de care antrenorii ar trebui sa tina cont”.

PUBLICITATE

Clasamentele finale si parcursul echipelor bacauane clasate in 1-4:

Grupa 2003: 1) Stars Braila, 2) LPS Vaslui, 3) Aerostar, 4) Sport Club Bacau.

Rezultate inregistrate de Aerostar: 8-1 cu FCM Bacau, 0-0 cu LPS Vaslui, 2-1 cu Steaua Magica Iasi, 0-3 cu LPS Vaslui (semifinale), 2-2 si 5-4 dupa loviturile de la 7 m cu SC Bacau in finala mica. Lot Aerostar (antrenor Ovidiu Ciobanu): Mihai Alban, Alexandru Pantiru- Bogdan Meclea, Ionut David, Alexandru Scortanu, Flavian Florea, Bogdan Margineanu, Stefan Ardeleanu, Razvan Traistaru, Marius Olteanu, Damian Burciu, Ionut Vintila, Andrei Bratu, Tudor Mancas, Cristian Savin.

Rezultate inregistrate de Sport Club Bacau: 1-1 cu Trotusul Onesti, 0-3 cu LPS Vaslui I, 1-1 cu LPS Vaslui II, 0-3 cu Stars Braila (semifinale) si 2-2, 4-5 la 7 m cu Aerostar in finala mica. Lot SC Bacau (antrenor Codrin Mindirigiu): Ryann Ivan- Denis Paveliuc, Alexandru Moisa, Luca Popa, Andrei Craciun, Narcis Chisareanu, Andrei Juncu, Tudorel Meluta, Cozmin Ardeleanu. Distinctii Sport Club: Codrin Mindirigiu a fost premiat cu titlul de “Cel mai inspirat antrenor”.

Grupa 2004: 1) Constar Vaslui, 2) Sporting Bacau, 3) Progresul Focsani, 4) Viitorul Bârlad.
Rezultate inregistrate de Sporting Bacau: 8-1 cu Pro Sport Focsani, 0-2 cu Constar Vaslui, 2-0 cu LPS Vaslui, 2-0 cu Viitorul Bârlad (semifinale) si 0-5 cu Constar Vaslui (finala mare). Lot Sporting Bacau (antrenor Florin Ganea): Mihai Boca- Denis Ganea, Mario Ganea, Roberto Matei, Razvan Rauta, Mario Stroe, Alex Antochi, Eduardo Zaraf, Adrian Paduraru, Danut Lica, Robert Bucur, Razvan Rontu.

Grupa 2005: 1) Constar Vaslui, 2) Unirea Ruginoasa, 3) Viitorul Bârlad, 4) AS Câmpulung Moldovenesc.

Grupa 2006: 1) Luceafarul Bucovina Suceava, 2) Viitorul Suceava, 3) FC Bacau, 4) Pajura Husi.
Rezultate inregistrate de FC Bacau: 12-0 cu Pro Sport Focsani, 12-1 Pajura Husi, 6-0 cu Sporting Suceava, 11-0 cu Trotusul Onesti, 1-1 si 3-4 dupa loviturile de la 7 m cu Viitorul (semifinale), 11-2 cu Pajura Husi in finala mica. Lot FC Bacau (antrenor Vasile Jercalau): Dragos Mireanu- David Paval, Nicholas Horvat, Florin Mihaila, Tudor Belciu, Robert Nutu, Stefan Andries, Daniele Dumitru, Gabi Paun, Mario Andries, Denis Floristeanu. Distinctii FC Bacau: Dragos Mireanu- “Cel mai bun portar”, Nicholas Horvat- golgheterul turneului (29 goluri).

Gruoa 2007: 1) Pro Sport Focsani, 2) Luceafarul Bucovina Suceava, 3) Viitorul Bacau, 4) Didi Junior Iasi.

Rezultate Viitorul Bacau: 3-2 cu Steaua Magica Iasi, 2-0 cu LPS Vaslui, 0-4 cu Luceafarul Bucovina Suceava, 1-0 cu Galactic Focsani, 0-3 cu Pro Sport (semifinale), 2-0 cu Didi Junior Iasi (finala mica). Lot Viitorul Bacau (antrenor Giani Capusa): Luca Chisareanu- Antonel Fodor, Vladut Vrânceanu, Razvan Tataru, Luca Intuneric, Matei Popa, Robert Cioran, Razvan Ureche, Rares Iosub.

Grupa 2008: 1) Stars Braila, 2) FC Bacau, 3) Didi Junior Iasi, 4) Juniorul Suceava,

Rezultate FC Bacau: 2-2 cu Juniorul Suceava, 2-2 cu Otelul Galati, 11-0 cu Sporting Bacau, 3-2 cu Stars Braila, 1-0 cu LPS Vaslui (semifinale), 3-3, 5-6 dupa loviturile de la 7 m cu Stars Braila. Lot FC Bacau (antrenori Marius Dobos, Radu Ciobanu): Tudor Cosa- Tudor Axinte, Tudor Gabureanu, Tudor Ercuta, Cassius Ndoci, Rares Morosanu, Mario David, Denis Apostu, Vladimir Patrasciuc. Distinctii FC Bacau: “Cea mai frumoasa galerie”, Tudor Gabureanu- “Cel mai bun jucator al turneului”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ