Daca prima echipa a Aerostarului nu parcurge chiar cea mai fasta perioada, in schimb juniorii sai aduna un succes dupa altul. Este si cazul grupei de vârsta 2006, care, dupa ce si a adjudecat primele doua etape de Interliga, se pregateste sa o câstige si pe a treia, programata de duminica incolo, la Botosani.

In etapa inaugurala, de la Bârlad, pustii pregatiti de antrenorul Vali Cioanca au obtinut victorii pe linie. In cea de-a doua, desfasurata saptamâna trecuta, la Suceava, Aerostarul a terminat, din nou, pe locul intâi.

De data aceasta, in bilantul “aviatorilor” mici si-a gasit locul si o infrângere (1-2 cu Digi Iasi, golul bacauanilor fiind inscris de Paveliuc), insa victoriile obtinute in celelalte doua jocuri (2-0 cu LPS Suceava, goluri Cavaleru si Dragan si 3-1 cu LPS Piatra Neamt, goluri Varga, Todirascu si Agop) au permis Aerostarului sa termine in fruntea clasamentului.

PUBLICITATE

“Victoria din jocul cu LPS Suceava a fost determinanta. Si noi, si ei am incheiat cu câte 6 puncte, insa faptul ca am câstigat meciul direct ne-a permis sa trecem in fata lor in clasament”, a declarat antrenorul Vali Cioanca. Acesta spera ca echipa sa sa-si continue parcursul foarte bun si in etapa a treia, de la Botosani: “Copiii au moral bun, sunt increzatori, iar conducerea clubului ne ofera conditii propice performantei. In aceste conditii, suntem cu gândul la primul loc”, a precizat tehnicianul, care mizeaza pe urmatorul lot de jucatori: Vlad Sârbu, Andrei Baciu, Rares Chitic, Robert Varga, Cosmin Paveliuc, Darius Chiortea, Vlad Todirascu, Stefan Cavaleru, Rares Miserciu, Rares Dodita, Luca Agop, Ionut Bugaciu, Stefan Puiu, Rares Stan, Edi Lucaci, Stefan Dragoi, Vlad Corciova, Andrei Birgaoanu si Alexandru Craciun.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ