Dupa turnee, un campionat. Si nu orice fel de campionat, ci unul cu finalitate la nivel national. Federatia Româna de Fotbal va lansa din aceasta toamna o competitie pilot rezervata in premiera celor mai mici categorii de vârsta: U7, U8, U9 si U10.

In faza initiala, competitia se va desfasura la nivel judetean, AJF-urile fiind obligate sa reuneasca la start minimum opt cluburi care sa acopere toate cele patru categorii de vârsta. Conform FRF, doar 16 judete vor intra in aceasta competitie, selectia la nivel de AJF facându-se in functie de numarul de cluburi inscrise in campionat.

„Imi surâde ideea unei astfel de competitii si voi face tot posibilul ca judetul nostru sa intre in topul celor 16 acceptate de FRF. Ma bucur foarte mult ca, in sfârsit, se organizeaza un campionat si pentru cei mai mici fotbalisti”, a precizat presedintele AJF Bacau, Cristi Sava.

PUBLICITATE

Dupa toate probabilitatile, Bacaul va reusi sa reuneasca la start minimum opt cluburi, printre gruparile interesate figurând FC Bacau, Aerostar, Sporting, Viitorul sau Trotusul Onesti. De mentionat ca Federatia va pune la bataie premii, iar câstigatoarele fazei judetene se vor califica la turneele zonale si ulterior, nationale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ