In 2016, grupele de vârsta 2008 si 2009-2010 ale Aerostarului au lasat o frumoasa impresie

Un nou sezon productiv pentru grupele de copii si juniori ale Aerostarului. La sfârsitul editiei de campionat 2015-2016, gruparea bacauana prezidata de Doru Damaschin si-a adjudecat titlul de campioana judeteana la nu mai putin de trei grupe de vârsta: juniorii A1, C si D.

Totodata, clubul care l-a lansat pe Costel Pantilimon si-a asigurat temeinic baza piramidei, cele mai mici grupe de vârsta ale Aerostarului producând o frumoasa impresie in 2016. Astfel, grupele de vârsta 2008 si 2009-2010, ambele antrenate de Costel Busaga au dovedit un progres remarcabil atât in planul rezultatelor, cât si al evolutiilor.

PUBLICITATE

“Intr-adevar, copiii au crescut foarte frumos si ne dau sperante pentru viitor. Avem câteva elemente fotbalistice foarte promitatoare la acest nivel de vârsta si eu sunt convins ca, daca vor continua sa se pregateasca la fel de serios, vor confirma traditia de pepiniera a Aerostarului”, a declarat antrenorul Busaga facând referire in mod special la Denis Moldoveanu, Robert Bercaru, Mihnea Busaga, Andrei Bobu si Matias Ghirvu (de la 2008), respectiv Rares Jusca, Matei Tanga, Rares Vâlcu si fratii Cezar si Carlos Mocanu (2009-2010). Merita precizat ca in 2016, pustii pregatitii de Costel Busaga au terminat pe locul secund toate etapele de Interliga. “Mereu ne-a lipsit o victorie din trei, dar, atât timp cât calitatea jocului a fost OK, rezultatele s-au aflat pe plan secund”, a concluzionat Costel Busaga.

Lotul 2008: Adrian Tunaru, Robert Bercaru, Matias Ghirvu, Rares Radu, Denis Tutuianu, Mihnea Busaga, Andrei Bobu, Alex Munteanu, Cosmin Gologan, Razvan Vâlcu, Andrei Margineanu, Andrei Patrascan, Andrei Totu, Mihai Slipinski, Eric Hahui, Riccardo Cojan, Denis Moldoveanu.

Lotul 2009-2010: Rares Jusca, Alex Benone, Eric Gantz, Rares Vâlcu, Carlos Mocanu, Matei Tanga, David Langu, Cezar Mocanu, Luca Petrov, Andrei Rusu, Vladut Bertea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. La Aerostar exista o f. mare preocupare pt echipele de copiii dar mai exista ceva: copiii crescuti aici au garantia continuitatii la prima echipa lucru care nu se intimpla la ACS Bacau sau la cluburile private din oras. Ar mai fi inca ceva…. daca isi dau copilul la fotbal la Aerostar parintii nu tb sa bage mina in buzunar…conteaza

  2. In Bacau au aparut multe echipe private ceea ce face bine fotbalului bacauan dar lipsa unor echipe de seniori poate afecta progresul acestor copii. La Aerostar exista interes si la juniori si la seniori…din pacate nu acelasi lucru se poate spune si despre SC Bacau. Triste vremuri. Dupa disparitia FCM-ului doar Aerostar a mai tinut stacheta sus insa doar la nivel de liga 3

LĂSAȚI UN MESAJ