Athletic Comanesti a renuntat in vara la echipa de seniori, insa continua la nivel de juniori. Iar viitorul nu suna deloc rau pentru clubul comanestean, care prezinta jucatori de perspectiva la nivelul grupelor de juniori C, D si E.

Demn de notat este faptul ca Athletic conteaza, totodata, si pe sprijinul fostului jucator al Minerului 92 Comanesti, Gabriel Bobe, in prezent antrenor la juniorii formatiei spaniole Urbieta Cadete Gernika. Recent, Bobe a furnizat juniorilor comanesteni treninguri si câte doua rânduri de echipament pentru toate cele trei grupe de juniori ale Athleticului Comanesti.

Cu un astfel de sprijin si cu jucatori precum cei antrenati de Marian Fridl, Adrian Neneci si Claudiu Bucurel, gruparea prezidata de Vasile Orheianu are viitor si la…seniori!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ