Sport Club Bacau e istorie. Cel putin, la nivel competitional. Echipa de seniori s-a dizolvat dupa ce a fost retrasa din campionatul ligii secunde, in timp ce formatiile de juniori ale clubului cauta fel de fel de solutii pentru a supravietui.

Sub tutela altor grupari, fireste. Astfel, echipa de juniori C, alcatuita din copii nascuti in anii 2002 si 2003 va continua, dupa toate probabilitatile, sub denumirea de AS Fotbal Kyds Bacau. Infiintata la finalul saptamânii trecute din initiativa parintilor si a antrenorului Codrin Mindirigiu, AS Fotbal Kyds va incerca sa obtina saptamâna aceasta acordurile de transfer ale micutilor fotbalisti, astfel incât echipa sa fie inclusa in campionatul juniorilor C, termenul limita de inscriere fiind 15 august.

„Speram ca macar in ultimul ceas, domnul presedinte Ciocoiu sa nu ne puna bete in roate si sa ofere acordurile de transfer. Si asa, domnul presedinte nu a venit niciodata sa-i vada pe acesti copii cum joaca sau cum se pregatesc”, a declarat joi seara, mama unuia dintre pustii care urmeaza sa treaca la AS Fotbal Kyds.

PUBLICITATE

„Pentru noi, faptul ca vom trece la o asociatie privata nu schimba cu nimic lucrurile din punct de vedere al implicarii financiare. Cât timp copiii nostri s-au aflat la Sport Club, a trebuit sa scoatem tot noi bani din buzunar. Cu exceptia transportului la meciuri si a costurilor legate de teren, clubul nu a oferit nimic. Noi am platit pentru tot: de la materiale, la echipament”, au spus mai multi parinti.

„Unii dintre noi si-au adus copii la Sport Club de la Aerostar sau de la alte echipe doar pentru a fi antrenati de Codrin Mindirigiu. De aceea am si infiintat AS Fotbal Kyds: pentru ca acesti copii sa continue impreuna sub comanda antrenorului Mindirigiu”, a fost opinia unui alt parinte.

“Eu le multumesc in mod expres parintilor pentru ca au inteles situatia si au facut front comun. La inceput va fi ceva mai greu, dar sunt increzator in reusita acestui proiect, cu atât mai mult cu cât dispun de o generatie foarte buna. Zilele urmatoare vom face lobby la Primarie pentru a primi accceptul de a ne antrena si de a juca in continuare pe «Letea»”, a declarat Codrin Mindirigiu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Bafta copii pe noul vostru drum , cu bune cu rele aveti langa voi un pedagog , un antrenor si un ” parinte ” foarte bun ! Din cate am citit despre voi sunteti o generatie de exceptie si o familie , dovada faptului ca ati ramas impreuna ! Multa bafta in noul vostru proiect ! Sper ca intr- o zi sa apucati sa jucati pe stadionul unde au jucat generatii intregi de fotbalisti !

  2. Da intreabati daca dau chitante cluburile cind iau bani de la parinti si unde se antreneaza, dar si unde joaca meciurile de juniori ca e jale ce fac la ajf acolo unde e japca cea mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ