Duminică, echipa de fotbal feminin a Bacăului, Magura 2012 va debuta în campionatul Ligii a III-a, întâlnind, pe teren propriu ,Zimbrul Tulcea

Le poate merge bine pisicilor pe o vreme…câinească? Sigur că nu! Vremea urâtă de duminica trecută nu le-a priit nici „Pisicilor Roșii”. Echipa de fotbal feminin a Bacăului, Măgura 2012 a pierdut primul meci oficial al sezonului: 1-3 la Pașcani, în prima faza a Cupei României. Înfrângerea a venit în urma loviturilor de departajare, la finalul timpului regulamentar scorul fiind egal, 0-0. „Se știe că penalty-urile sunt mai mult o loterie.

Dacă regretăm ceva este că nu am marcat în timpul regulamentar. Fetele noastre au alergat mult, și-au creat ocazii bune, spre deosebire de CSM Pașcani, care nu a avut niciun sut pe poartă, dar dacă nu dai gol…Sperăm să o facem în prima etapă de campionat, unde vrem să debutăm cu o victorie”, a declarat managerul grupării băcăuane, Cătălin Cojocaru.

„Pisicile” vor începe campionatul pe teren propriu, contra Zimbrului Tulcea. Andra Cernat, Maria Panțîru, Anca Pintilii, Monalisa Palade, Narcisa Zadea, Andreea Bujor, Sabina Cojan, Adina Cernat, Alexandra Tănasă, Marilena Vieru, Ana Marin, Larisa Miclăuș, Mihaela Iosub, Mădălina Popa adică jucătoarele care au evoluat în meciul de Cupă, de la Pașcani sunt pregătite pentru întâlnirea din prima etapă a Ligii a III-a, programată duminică, de la ora 11.00, pe stadionul „Lucrețiu Avram”.

„Obiectivul nostru este de a construi o nouă echipă, cu care să revenim în eșalonul secund”, a dezvăluit noul antrenor al Măgurii 2012, Adrian Iosub. „Nici nu concepem să nu promovăm. Formăm un grup unit, care va da totul pe teren”, a spus una dintre cele mai vechi componente ale echipei, Andreea Bujor sau „Bujorica”, așa cum o strigă coechipierele. „Pisicile Roșii” au fost repartizate în Seria a IV-a a campionatului, alături de alte patru formații: Zimbrul Tulcea, adversara de duminică, Universitatea 2 Galați, CSM Pașcani și Csikszereda Miercurea Ciuc.

La finalul sezonului regulat, primele trei clasate intră în play-off, iar câștigătoarea turneului final va promova direct. „Pisicile” își scot, deci, gheruțele. Și, pentru a-și atinge obiectivul, vor trebui să se obișnuiască, fie că le place sau nu, cu imnul „câinilor roșii”. Adică al lui Dinamo, echipa de suflet a managerului lor, Cătălin Cojocaru: „Fie vreme bună, fie vreme rea…”.


PUBLICITATE