Cele doua echipe de fotbal feminin ale judetului, Magura 2012 si FC Onesti nu parcurg cea mai buna perioada. In Liga 1, Pisicile Rosii, asa cum mai sunt denumite fotbalistele Magurii au suferit duminica a treia infrângere la rând in actuala editie de campionat.

Elevele lui Vasile Jercalau au cedat cu 1-0 pe teren propriu in runda a patra si ocupa penultimul in clasamentul esalonului secund, fara gol marcat. Tot pe locul 7 din 8 se afla si gruparea din Liga 2, FC Onesti, care a fost surclasata duminica, acasa, cu 6-0 de Piros Security.

In weekend, ambele formatii bacauane vor fi angrenate in Cupa României. Vineri, de la ora 15.00, Pisicile Rosii vor evolua la Roman, in compania Vulpitelor Galbene din localitate, pentru ca duminica, onestencele sa se deplaseze pe terenul celor de la Atletic Onix.

PUBLICITATE

La doua zile dupa jocul de Cupa de la Roman, Pisicile vor reveni pe “Lucretiu Avram” pentru restanta din prima etapa a campionatului Ligii 1, cu Viitorul Reghin. Poate se sparge gheata!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. D-le Dan Sion, cu respect vă rog, nu mai menționați pe aceste pagini, nici măcar accidental, despre activitatea așa-zisei grupări FC Onesti -fotbal feminin. Ea există doar scriptic. Oficial este înscrisă în calendarul competițional al FRF dar la jocuri se prezintă 9, 10 sau 8 tinere, că jucătoare nu le putem spune.
    De fapt ce este ?!! Este o păcăleală a unor tipi dubioși, Viorel Voicu ”Bavarezu” și Păcuraru, ce nu au făcut nimic la viața lor ci numai păcăleli și înșelătorii pe lîngă terenul de sport. Au prins o conjunctură că în CL Onesti este unu” din anturajul lor ce are ”trecere” la banii contribuabililor.
    Se poate verifica.

LĂSAȚI UN MESAJ