Prima etapa a campionatului de fotbal feminin al Ligii 1 a adus prima victorie Magurii 2012 Bacau. Weekendul trecut, pe stadionul “Lucretiu Avram”, “Pisicile Rosii”, asa cum este cunoscuta echipa antrenata de Vasile Jercalau s-au impus cu 5-0 (4-0) impotriva celor de CSM Pascani. Andreea Bujor a deschis scorul in minutul 3, Diana Rotaru a reusit o “dubla” in minutele 7 si 23, pentru ca in min. 37, Amalia Aldea sa stabileasca rezultatul primei parti.

La trei minute de la reluare, Andreea Bujor a punctat din nou, stabilind scorul final. “Sunt foarte bucuroasa pentru aceasta victorie. Ne da incredere pentru urmatoarele jocuri si vrem sa demonstram ca si noi, fetele, putem juca fotbal”, a declarat Andreea Bujor.

“Un meci bun, in care am reusit sa ne dominam adversarul la toate capitolele.Fetele s-au daruit si au aratat ca pot mai mult.Nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece deoarece avem un campionat lung, cu adversari dificili. Pe lânga valoarea adversarilor- Alexandria, echipa cu state vechi in Superliga, Constanta, Reghin sau Buzau- trebuie sa facem si deplasari lungi, iar costurile sunt pe masura”, a afirmat antrenorul Jercalau, care a utilizat urmatoarea garnitura contra Pascaniului: Stefania Bugulet- Veronica Pitirici, Alina Trefas (’11 Diana Burca), Ana Maria Barbulisteanu, Alexandra Tanasa (’78 Gabi Rotaru), Andreea Bujor, Ana Marin, Diana Rotaru, Irina Andries, Alina Ardeleanu (’55 Tania Prajesteanu), Amalia Aldea (’80 Georgiana Vraciu).

PUBLICITATE

In urma acestei victorii, Magura 2012 se situeaza pe locul 3 in Seria de Est, care numara zece echipe. Runda viitoare, pe 4 octombrie, “Pisicile” vor evolua la Buzau, contra Viitorului.

Celelalte rezultate ale etapei inaugurale: Universitatea Galati- Viitorul Reghin 2-9, Transilvania Brasov- Armonia Dolhesti 1-10, CSS Târgoviste- Selena Constanta 3-1.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ