Antrenament fizic

Un nou amical, o noua runda de lupte in omat. Cu doua saptamani inaintea inceperii returului, colegele de serie FCM Bacau si FC Botosani isi masoara fortele intr-un joc de pregatire programat sambata, de la ora 12.00, pe aStiinta”. Conditiile meteorologice si terenul acoperit cu zapada fac insa ca intalnirea sa aiba mai degraba caracteristicile unui antrenament fizic.

Satui de zapada

Cele doua adversare de sambata s-au saturat de suprafetele de joc dificile. In urma cu doua zile, FCM Bacau a cazut in fund pe patinoarul de la Panciu, unde a pierdut cu scorul de 1-2 in fata divizionarei C din localitate. Tot miercuri, Botosaniul s-a impotmolit la propriu si la figurat, pe terenul unei alte divizionare C, Petrotub Roman, intr-un joc incheiat la egalitate, 0-0.

Greu cu fotbalul

aAcestea sunt conditiile, nu avem ce face. Nu e exclus ca si la inceputul returului sa ne confruntam cu o situatie de acest gen”, a declarat antrenorul FCM Bacau, Gheorghe Poenaru. aE foarte greu sa joci fotbal pe asemenea terenuri, dar nici nu putem sta degeaba”, a subscris tehnicianul Botosaniului, Cristi Popovici.

Rezultate asemanatoare

[ad#stire] FCM Bacau are la activ o singura victorie in amicalele din inter-sezon: 1-0 cu FCM Onesti, In rest, agalben-albastrii” au remizat cu Cetate Suceava (1-1) si au pierdut la Ceahlaul (0-1) si FC Panciu (1-2). De partea cealalta, nici FC Botosani nu a stralucit in jocurile de pregatire, acumuland un succes (3-0 cu Rapid Suceava), o infrangere (0-1 cu Cetate Suceava) si o remiza, 0-0 cu Romanul.

Dan Sion