Pe lânga Steaua, care se lupta pentru accesul in grupele Ligii Campionilor, alte trei echipe românesti au ca obiectiv calificarea in faza urmatoare a cupelor europene. Astfel, Astra, Pandurii si Petrolul vor sustine joi seara jocurile-tur din play-off-ul Europa League.

Maccabi Haifa – Astra (joi, ora 19.30/ DigiSport 1). Patronul Astrei, Ioan Niculae le-a promis jucatorilor sai o prima consistenta in cazul in care acestia vor accede in grupele Europa League. “Vor imparti intre ei in jur de 400.000 de euro”, a anuntat Niculae. Pe lânga stimulentul financiar, Astra conteaza si pe efectivul complet, inclusiv Gaman, al carui transfer la Rennes, in Franta, a intrat in impas.

Pandurii – Braga (joi, ora 21.00/ Digi Sport 2). Ultimul hop in calea Pandurilor se numeste Braga, echipa invinsa anul trecut, in Champions League, de CFR Cluj. Braga i-a pierdut intre timp pe Beto si Hugo Viana, dar ramâne o echipa redutabila. Braga a inceput cu dreptul campionatul portughez, invingând-o in runda inaugurala cu 2-0 pe Pacos Ferreira, a treia clasata in sezonul trecut.

PUBLICITATE

Swansea – Petrolul (joi, ora 21.00/ Pro TV). Ucenicul Cosmin Contra se deplaseaza pe terenul maestrului Micahel Laudrup, sub comanda caruia a evoluat, ca jucator, in Spania, la Getafe. “De la el am invatat jocul de posesie”, a spus Contra, care nu poate beneficia de serviciile lui Manasse si Alcenat, ambii accidentati. “Se va juca deschis, vor fi multe ocazii”, a pronosticat Contra.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ