România- Elvetia (miercuri, ora 19.00/ Dolce Sport, Pro TV)

Invinsa in meciul inuagural al Campionatului European, de Franta, cu scorul de 2-1, reprezentativa României nu are prea multe variante pentru cel de-al doilea joc din grupa A, programat astazi, contra Elvetiei.

Cu atât mai mult cu cât elvetienii au ajuns si ei la cota 3 puncte, asemeni Frantei, dupa ce au trecut cu 1-0 de Albania.

PUBLICITATE

Prin urmare, “tricolorii” au nevoie de un rezultat pozitiv azi, la Paris. Rezultat pozitiv ar insemna si o remiza, in conditiile in care de calificat se califica si cele mai bune patru ocupante ale locului 3 din cele 6 grupe.

Cu un egal contra Elvetiei si o victorie impotriva Albaniei, România ar fi in carti pentru “optimi”. Dar… nu lasa pe mine ce poti face azi.

Asadar, trupa lui Iordanescu trebuie sa tinteasca victoria cu Elvetia pentru a acumula, la rândul sau, trei puncte si pentru a aborda mult mai lejer meciul cu Albania, care s-a dovedit o nuca destul de tare pâna acum. Pentru jocul de la Paris, România ar putea prezenta trei noutati in echipa:Torje, Sânmartean si Keseru.

Celelalte meciuri ale zilei: Franta- Albania (ora 22.00) in grupa A si Rusia- Slovacia (ora 16.00), in grupa B.

Rezultatele inregistrate luni: Spania- Cehia 1-0 in grupa D, Suedia- Irlanda 1-1 si Italia- Belgia 2-1 in grupa E.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ