In acest weekend incepe turneul final al Campionatului European din Franta, meciul de deschidere, programat vineri, de la ora 22.00 (Pro TV si Dolce Sport) aducând fata in fata tara gazda si România

In sfârsit! Sau, pentru ca tot suntem acasa la Platini, finalement! Finalement, cea de-a 15-a editie a Campionatului European de fotbal se pune in miscare. Si o face in format XXL, cu 24 de echipe. Nu e singura premiera, evident.

Tocmai numarul mare de echipe a permis ca debutante precum Albania sau Islanda sa ajunga sub Tour Eiffel… cu toate ca, daca stam mai bine si ne gândim, islandezii au eliminat Olanda… asa ca nu se poate vorbi doar de megalomania celor de la Uefa. En fin.

PUBLICITATE

Panglica va fi taiata vineri seara, cu ocazia meciului de deschidere de pe Stade de France, dintre tara gazda, Franta si reprezentativa României. Este pentru prima oara când “tricolorii” nostrii evolueaza intr-un joc de deschidere a turneului final.

Sigur, e o onoare sa deschizi balul, dar când pe ring se afla “dansatori” precum Pogba sau Griezmann pasii devin nesiguri, chiar si in conditiile in care stii ca lui Deschamps ii lipsesc câtiva oameni din defensiva.

“Eu cred ca Franta va câstiga trofeul. Are jucatori foarte valorosi si evolueaza in fata propriilor suporteri”, a declarat selectionerul României Anghel Iordanescu.

“Tata Puiu” nu a spus daca vede Franta in postura de câstigatoare si in meciul de debut, cu România, dar a precizat ca “obiectivul echipei noastre este de a trece de grupe”.

Intr-o grupa care le mai include pe Albania si Elvetia, misiunea nu este chiar una imposibila. Cu atât mai mult cu cât in “optimi” merg si cele mai bune patru echipe clasate pe locul 3. Prin urmare…allez, baieti, allez!

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ