La patru zile dupa primul meci de verificare al verii, nou promovata in Liga a ll-a, Sport Club Bacau revine pe teren pentru un alt amical pe “Municipal”. Si tot contra unei divizionare C. Invingatoare la limita, cu 2-1 in fata Cetatii Târgu-Neamt, echipa antrenata de Viorel Tanase va intâlni, azi, de la ora 17.30, pe concitadina Aerostar.

“Astept de la echipa mea un plus de prospetime si de consistenta in joc fata de amicalul cu Cetatea”, a punctat antrenorul Sport Clubului, Viorel Tanase, care nu-i va putea utiliza pe Burca si Traore, ambii accidentati.

Si-au adus portar

PUBLICITATE

Sport Club se va prezenta la partida de astazi cu un nou portar. Unul cu experienta. Gruparea bacauana s-a inteles ieri cu Florin Olteanu, care va semna un contract pe doua sezoane cu SC-ul.

Jucatorul este liber de contract dupa ce echipa sa, CS Otopeni si-a anuntat retragerea din campionatul Ligii a ll-a din motive de ordin financiar. In vârsta de 32 de ani, Olteanu a evoluat in trecut, printre altele, la Jiul, Petrolul Ploiesti si Sageata Navodari. El va fi titular la Sport Club, principala sa rezerva urmând sa fie Razvan Petrariu.

Chitic, in pericol

Sosirea lui Olteanu intre buturile Sport Clubului ar face cu ochiul si Aerostarului, care ar urma sa obtina, sub forma de imprumut, unul din portarii de rezerva ai divizionarei B, Stirbu sau Savu. Ramânând in ograda “aviatorilor”, sa notam ca postul lui Ghita Chitic ca antrenor al Aerostarului nu este nici pe departe batut in cuie.

Mai ales dupa infrângerea la scor de tenis (0-6), suferita in urma cu o saptamâna, in Cupa României, in fata Moinestiului. Astfel, viitorul lui Chitic depinde in mare masura de evolutia echipei din amicalul de azi.

Cu Dunarea, tot dupa-amiaza

Sport Club va continua seria de jocuri-test in localitate cu amicalul de sâmbata, contra colegei de serie, Dunarea Galati. Programat initial dimineata, la ora 11.00, meciul impotriva galtenilor se va desfasura in cursul dupa-amiezii, de la ora 17.00, pe “Municipal”. De luni, gruparea lui Viorel Tanase isi va stabili cartierul general la Baile Felix, pentru un turneu de patru jocuri, dintre care unul in Ungaria, la Debrecen.

Tot saptamâna viitoare, bacauanii isi vor afla si adversarii din campionat, tintarul si componenta ligii secunde fiind amânate pentru miercuri, 14 august.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ