Divizionara C Aerostar Bacau a fost eliminata din Cupa Rominiei la fotbal. Miercuri seara, in mansa a treia a Cupei, “aviatorii” au cedat cu 3-2 confruntarea sustinuta in deplasare, contra nou promovatei in Liga a III-a, Atletico Vaslui.

Gazdele au condus cu 2-0 la pauza si au avut sansa de a se desprinde la un scor de forfait, insa portarul bacauanilor, Petrache a aparat o lovitura de la 11 metri. Desi ramasa in zece in urma eliminarii pentru faultul de ultim aparator al lui Belecciu (decizie corecta), Aerostar a avut puterea sa revina, egalind in partea secunda prin “dubla” lui Matei.

Cind meciul parea sa se indrepte spre prelungiri, o minge pierduta la mijlocul terenului de Ramon Gheorghe a permis vasluienilor sa declanseze contraatacul care a dus la golul de 3-2, golul calificarii.

PUBLICITATE

“Am avut o prestatie modesta, trebuie sa recunoastem”, a declarat antrenorul Aerostarului, Giani Florian.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ