Obiectivul celor de la CSM Moinesti in actuala editie de Cupa a României este unul clar. “Vrem sa aducem la Moinesti o echipa de prima liga”, a declarat antrenorul-jucator Sorin Trofin.

Invingatorare miercuri, in turul al doi al competitiei, cu 6-0, in deplasare, pe Aerostar gratie golurilor semnate de darie (3), Berbecie, Bebe Braescu si Costel Trofin, Moinestiul mai are de trecut trei tururi pâna sa-si atinga telul.

Chiar daca in drumul spre un meci contra unei prim-divizionare au toate sansele sa o intâlneasca si pe Sport Club, moinestenii au precizat ca nu se tem de nou promovata in liga secunda.

PUBLICITATE

“Nu cred ca ne voms impiedica de ei”, a spus Trofin, care nu poate uita ca in sezonul trecut, echipa sa a câstigat ambele meciuri de campionat cu SC-ul.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ