La aproape un an distanta de la ultima sa aparitie intr-un joc oficial (cu Zagonul, in Cupa României), FCM Bacau revine in circuit. Si o face tot cu prilejul unui meci de Cupa, programat azi, de la ora 17.30, pe terenul galatenilor de la Sporting Liesti.

“Chiar daca anul trecut am fost nevoiti sa ne retragem din campionatul ligii secunde din motive de ordin financiar, noi ne-am continuat activitatea cu grupele de juniori. La partida cu Liestiul vom utiliza o formula de echipa alcatuita din jucatorii care tocmai si-au incheiat junioratul si cei de la juniorii B”, a declarat presedintele FCM Bacau, Daniel Scânteie, care a precizat ca echipa “galben-albastrilor” il va avea pe banca tehnica pe Cornel Elisei.

De partea cealalta, Sporting Liesti nu este o formatie total necunoscuta microbistilor bacauani. Vara trecuta, galatenii au pierdut “barajul” de promovare in C sustinut in compania Moinestilor, pentru ca anul acesta, formatia lui Stoica, Nastea si Ancarenco sa acceada, in sfârsit, in Liga a lll-a, dupa ce s-a impus cu 5-3 in fata campioanei Vasluiului, FC Gârceni, intr-un meci disputat pe stadionul “Letea” din Bacau.
D.S.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ