Primul duel al divizionarelor C bacauane Aerostar si CSM Moinesti se va consuma astazi, in turul doi al Cupei României. Chiar daca “aviatorii” se afla in plin cantonament si sunt departe de a-si fi definitivat lotul, partida cu Moinestiul ramâne una de orgoliu pentru Ramon Gheorghe si colegii sai.

O recunoaste chiar antrenorul gazdelor, Ghita Chitic: “Asa a fost intotdeauna in Bacau cu echipele de C, indiferent ca a fost vorba de Partizanul, Proletarul, Willy, Pambac, Aerostar sau Moinesti. Nimanui nu-i place sa piarda, mai ales in fata vecinilor”.

Chitic a precizat ca mai asteapta trei -patru jucatori cu experienta, in marea lor majoritate de la Sport Club, dar ca este gata sa-si joace sansa cu trupa sa de pusti contra Moinestiului: “Cel mai vârstnic jucator de la noi este Honea, nascut in 1990, iar cel mai tânar, Leonte n-are decât 16 ani. Chiar si in conditiile astea, eu cred insa ca putem face o figura frumoasa in fata Moinestiului”.

PUBLICITATE

Spre deosebire de gazde, moinestenii si-au incheiat perioada de pregatire centralizata si si-au batut in cuie lotul. Ultimul venit, mijlocasul la inchidere Ionut Jitaru (19 ani, imprumutat de la FC Vaslui) nu va avea insa drept de joc azi, fiind suspendat.

Pe tusa vor ramâne si Apostu si C. Lupu, dar antrenorul-jucator al formatiei vizitatoare, Sorin Trofin nu-si face griji in privinta absentelor: “Avem solutii. Nici nu concep sa nu câstigam in fata Aerostarului deoarece obiectivul nostru in Cupa este unul cât se poate de clar: vrem sa aducem o formatie de prima liga la Moinesti”.
Dan S.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ