Sport Club Bacau- ASA Târgu-Mures (azi, ora 14.30, stadion “Letea”)

Sport Club Bacau traieste sezonul premierelor. Bacauanii au eliminat, pentru prima data in istoria clubului, o adversara de prima liga in Cupa României. Si au facut-o in stil mare, scotând din cursa Craiova dupa loviturile de la 11 metri. Tot in aceasta toamna, elevii lui Cristi Popovici au cunoscut, din nou in premiera, aerul tare al locului 1 in liga secunda. Iar sâmbata, au mai facut o “nefacuta”, obtinând cea dintâi victorie bacauana de dupa 1989, pe terenul Ceahlaului, intr-un meci de campionat.

Aflata pentru prima data in “optimile” Cupei României, Sport Club se pregateste pentru un nou hop. Si ce hop: astazi, pe “Letea”, vine vice-campioana României, ASA Târgu-Mures, intr-un joc care va decide calificarea in “sferturile” Cupei. Aflata intr-o revenire de forma, materializata prin victoria cu 3-1 contra Astrei, echipa lui Cristiano Bergodi are ca obiectiv declarat câstigarea trofeului.

PUBLICITATE

Pentru asta, insa, trebuie sa treaca mai intâi de Sport Club, care este gata sa se bata pâna la capat pentru sansele sale, asa mici si putine cum sunt ele. “Stim ca ne asteapta un meci foarte greu, contra unei echipe cu jucatori precum N’Doye, Brandan sau Gabi Muresan, pentru a da doar câteva nume, dar noi vom incerca sa producem, din nou, supriza. Speram ca stadionul sa fie plin, la fel ca la partida cu CSU Craiova, iar suporterii nostri sa fie alaturi de noi de la inceput pâna la sfârsit. Impiortant este ca in acest joc nu mai e nevoie sa apelam la jucatori U19.

Neavând probleme de efectiv, vom avea pe foaie toti seniorii nostri”, a declarat antrenorul Sport Clubului, Cristi Popovici, care si-a pregatit echipa inclusiv pentru loviturile de la 11 metri: “E un lucru cât se poate de practic inaintea unui joc de Cupa, dar si o chestiune de moral. Le arata baietilor ca meciul si calificarea se joaca pâna la capat”. Capitanul gazdelor, Razvan Adascalitei a facut si el un apel catre suporteri: “Sa ne sustina pâna la capat! E un meci din care avem foarte multe de invatat, contra unei echipe puternice, dar in Cupa, orice e posibil”. Sezonul premierelor ramâne deschis!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ