In turul patru, Aerostar primeste vizita Forestei Suceava, in timp ce Sport Club joaca la Galati, cu Metalosport

Veste proasta pentru microbistii bacauani: nu vom avea derby local in faza a patra a Cupei României. In felul acesta, scad si sansele de a vedea in Bacau o echipa de prima liga in faza urmatoare a competitiei surprizelor.

Luni seara, FRF a oficializat meciurile din turul patru al Cupei. Marti, 4 octombrie, de la ora 14.30, Aerostar va primi vizita Forestei Suceava antrenate de Cristi Popovici si in rândul careia evolueaza mai multI ex-bacauani: Mihalachioae, Druga, Cainari, Dumitriu sau Bogdan Rusu.

Mai mult, unii dintre acestia (Dumitriu, Rusu, plus Popovici la debuturile sale ca antrenor) au activat in trecut si la Aerostar.

Daca “aviatorii” joaca pe teren propriu, in schimb cealalta divizionara C, Sport Club va evolua in deplasare in faza a patra a Cupei României.

Astfel, Intuneric, Lozneanu si Compania vor intâlni colega de serie, Metalosport Galati, intr-un joc programat pe malurile Dunarii.

Anul trecut, Sport Club era revelatia Cupei, eliminând-o la penalty-uri pe CSU Craiova sI cedând la limita, cu 0-1, pe fondul unor grave greseli de arbitraj, confruntarea cu vice-campioana României de la acea data, ASA Târgu-Mures.

Sa vedem daca vreuna din cele doua grupari bacauane va reusi sa aduca din nou in orasul nostru o prim-divizionara.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

16 COMENTARII

  1. Poate Sport Clubul…Aerostarul n-are nicio sansa- vine Popovici si le da cu terenul in cap. Rau am mai ajuns ce a fost odata fotbalul bacaun si ce este acum. Dar ne meritam soarta cu virf si indesat

  2. La Foresta mai sunt si Strugariu si Massela. Mai exista si sansa de a aduce 2 echipe de liga 1. In Cupa Romaniei unele echipe nu au chef sa faca deplasari si cheltuieli in plus, plus oboseala acumulata pentru meciul urmator din campionat. Depinde cum trateaza jucatorii meciurile din Cupa, depinde si de jucatorii trimisi in teren…

  3. bai ,, Nume,, esti pe langa subiect. Aici discutam de sport de performanta. Banuiesc ca esti unul de ala care are rani la degete de la tastele laptopului. Nu mai intra in discutii aiurea.

  4. La Aerostar nu vine nimeni sa antreneze pentru ca e greu sa antrenezi cu voicu si damaschin. Sunt foarte suparaciosi si incapatinati.Ei stiu totul despre fotbal. Nu au reusit sa mai convinga pe nimeni sa vina sa antreneze , probabil de aceea l-au readus pe Misu , Oricum o sa aiba viata grea.

LĂSAȚI UN MESAJ