Mâine, de la ora 17.30, stadionul “Aerostar” va gazdui finala Cupei României, faza judeteana. Trofeul va fi disputat de doua echipe din Liga a IV-a: campioana Gauss Racaciuni si Gloria Zemes.

In semifinale, racaciunenii au spulberat-o cu 7-0 pe Siretul Bacau, in timp ce Gloria Zemes s-a impus cu 2-0 pe terenul câstigatoarei Ligii a V-a, UZU Darmanesti.

Gauss vizeaza eventul campionat- Cupa, in timp ce Gloria Zemes se afla in cautarea primului trofeu. Pentru Gauss, finala de Cupa se interpune celor doua manse de “baraj” pentru promovarea in Liga a III-a.

PUBLICITATE

Sâmbata trecuta, in meciul tur pentru accederea in C, Gauss a fost invinsa cu 2-1 in deplasare de iesenii de la Siretul Lespezi, returul fiind programat sâmbata, la Racaciuni.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ